قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایطط وبشدت درک میکنم،عزیزدلم،قوی باش قوی،دونسل قراره با ته چشمای تو شکل بگیره،خوشبختشون کن مادر،ام ...
من واقعا از ته قلبم برای بچه هام متاسفم حتما مادر خوبی نیستم حتما قوی نیستم چون من با این شرایطم حتی به خودکشی فکر کردم فقط چون از اون دنیا میترسم که خدا نهی کرده اینکارو نکردم
خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...
الان همه ی مشکلی دارن تو زندگیشون تو مردی دیدی بدونه مشکل باسع؟
همه دارن میسازن زن باید سیاست داشته باسه تو اصلا میتونی یکاری کنی اون فقط تورو ببینه ،فقط خودتو نباز ،شنیدی ک میگن زنا دست شیطونن میتونن ببندن منظورمو بفهم😉
عزیزم کاش که بری مشاوره خیلی بهت راهکارهای خوبی میده.اگر دونفری برید که چه بهتر.انقدر زود جا نزن بعد ...
مشاوره رفتم اما فقط پولم سوخت چون راهکاری نداد فقط گفت کار کن پول دربیار خوب من تو شهر غریب چطور با بچه کوچیک کار کنم و اونم مشاوره نمیاد حتی خبر نداره که رفتم
دیگه بهم پول نمیده حدود دو یا سه ماهی میشه هیچ پولی بهم نمیده البته قبلاً هم پولی بابت خودم نمیداده مثلا برای سونو و آزمایشات بارداریم پول میداده که الان مریض هم شدم که حتی نیاز به عمل دارم پول نمیده