2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 127197 بازدید | 1146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطط وبشدت درک میکنم،عزیزدلم،قوی باش قوی،دونسل قراره با ته چشمای تو شکل بگیره،خوشبختشون کن مادر،ام ...

من واقعا از ته قلبم برای بچه هام متاسفم حتما مادر خوبی نیستم حتما قوی نیستم چون من با این شرایطم حتی به خودکشی فکر کردم فقط چون از اون دنیا میترسم که خدا نهی کرده اینکارو نکردم

میخوای خودت رو در بدر کنی و بی آبرو که چی بشه 

پس فردا بزنن تو چشم بچه هات که مادرتون ولتون کرد رفت تو خیابون ؟! 

عقل نداری؟

خونه خودتون هست یا مستاجر هستی؟

بشین سر زندگیت 

یک سقف بی منت داری با بچه ها 

همسرت خرج خونه رو میده؟

مهریه چرا نداری ؟

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

الان همه ی مشکلی دارن تو زندگیشون تو مردی دیدی بدونه مشکل باسع؟

همه دارن میسازن زن باید سیاست داشته باسه تو اصلا میتونی یکاری کنی اون فقط تورو ببینه ،فقط خودتو نباز ،شنیدی ک میگن زنا دست شیطونن میتونن ببندن منظورمو بفهم😉

پس بیخیالشو توهم خوشی کن فک کن اون مرده زیر خاکه،کم کم هم با کسی اشنا شو بهش خیانت کن

وقتی علاقه نداره یا تو ذاتش نیس چرا باید برا خودش دردسر درست کنه همه چی برعلیه این میشه 

عزیزم کاش که بری مشاوره خیلی بهت راهکارهای خوبی میده.اگر دونفری برید که چه بهتر.انقدر زود جا نزن بعد ...

مشاوره رفتم اما فقط پولم سوخت چون راهکاری نداد فقط گفت کار کن پول دربیار خوب من تو شهر غریب چطور با بچه کوچیک کار کنم و اونم مشاوره نمیاد حتی خبر نداره که رفتم

اولا بمیرم برا اون طفل معصوم

دوما کاش حالا که جایی نداری بمونی...فک کن اصلا نیست...بهتر بذار کلا نیاد بره بمیره پیش همون زنه...ولی یه سقف داشته باشی با بچه هات خرجتم بده...میخوای خونه زندگیتو ول کنی کجا بری آوارگی بکشی پشیمون میشیااااا

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
نمیتونی ازش پولی بگیری؟

دیگه بهم پول نمی‌ده حدود دو یا سه ماهی میشه هیچ پولی بهم نمی‌ده البته قبلاً هم پولی بابت خودم نمی‌داده مثلا برای سونو و آزمایشات بارداریم پول میداده که الان مریض هم شدم که حتی نیاز به عمل دارم پول نمیده