2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 172087 بازدید | 1461 پست
جایی ندارم تو خیابون 😔 خدای منم بزرگه

وا خب بره تو خرابه ای که ساخته با اون جن ده بمونه چون لایقش اونه شمام با بچه ها خونه خودتون بگو دیگه نیاد دلش بچه ها رو خواست ببر خونه مادربزرگی جایی اونجا ببینه

مثلا ساک ببندی بری چی؟

مدرک جمع کن برو شکایت کن خونه رو بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم جایی ندارم اونا رو کجا ببرم

خونه داری سقف داری ...بیرون پر از دزد و متجاوز هست، خونه در کنار بچه هات امن ترین جاست...

بمون تو خونه زندگی ات رو داشته باش در کنار بچه هات تا وقتی بچه هات ازدواج کنند‌‌.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

میدونی چیه منم نیاز به توجه و محبت دارم من بعد زایمان یهو این اتفاق برام روشن شد خیلی بهم سخت گذشته ...

حق داری عزیزم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

همسرم بچه ها رو نمی‌ده میگه براشون پرستار میگیرمخودش بمن گفته من تا ابد همینطور زندگی میکنم میخوای ب ...

خب وقتی حجت تموم کرده باهات بشین سر زندگی خودت و بچه ها فک کن ببخشید یه گاوی تو خونتون میره و میاد اینقدر محکم و باعزت نفس باش غرورت کجا رفته با رفتار و زندگیت کاری کن که شوهرت برگرده سمتت نه اینکه جا خالی کنی برا زن دیگه !

به خودت بیا برای زندگی خودت و بچه هات بجنگ و جنگ روانی تو خونه درست نکن !

اومد غذاشو بذار اتاقشو مرتب کن فک کن از یه مریض داری پرستاری میکنی !

بچه هات یکم بزرگتر میشن میری سرکار الانم اگه میتونی کار تو خونه انجام بده 

عزیزم می دونی اون چرا ازت فراری یه چون تو دنبالشی سعی می کنی به دستش بیاری چون غصه نیومدن هذشو می خوری تلاش می کنی به دستش بیاری اما نمی دونی اگه بی تفاوت باشی وقت هایی هم که تو خونس انگار که نیس بهش توجه نکنی در عین حال دعوا هم راه نندازی به طرفت کشیده میشه این قانون طبیعته هرچیزی که زیاد پیش بری ازت فراری می شه گلم بشین خونه ات وفراموشش کن انگار نیس بعد یه مدت می یاد سمتت فقط دعوا راه ننداز 

چندسالشونه؟

استارتر گفت پنج ساله و شش ماهه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دوری از بچه هات به مراتب  سختر از وضع الانت میشه.

خواهرم شوهر معتادشو که مردونگی هم نداره دیگه چند ساله به خاطر دو تا بچه هاش رها نمی کنه 😓

میگه دوری از بچه هام خیلی سختر از وضعیت الانش هستش، ولی سعی می کنه شوهرشو حداقل نجات بده از مواد ، ولی دیگه مثل خواهر برادر هستن رو کاری نمی تونه بکنه. بیچاره خواهرم🥹