2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177047 بازدید | 1532 پست
چندین ماهه وضع همینه من چطور بتونم آخه پس کی قراره تموم شده البته یسال و دو ماهه که خیانت می‌کنه من ...

خيانت استخون سوز هست واقعا 

اونم تو كه دوران شير دهيت هست وقتي شير ميدي از اه دل دعا كن

الانم برو دمنوش ارامشبخش دم كن بخور شير جوش به اون طفل معصوم نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيانت استخون سوز هست واقعا اونم تو كه دوران شير دهيت هست وقتي شير ميدي از اه دل دعا كنالانم برو دمنو ...

بعدم بهش بگو بايد ارتباط زناشويي قطع نكني با وكيل مشورت كن سوره مزمل و يس رو اب بخون بده بخوره 

اسی جون یه دوستی برا خودت پیدا کن قابل اعتماد و بچه‌ها تو بده نگه داره یا مهد برو سره کار فروشندگی هر کاری با درآمد کم و درآمد داشته باش و به شوهرت هم محل سگ نده برات مهم نباشه الان داره پیام میده الان رفت بیرون واقعا فک کن مرده واقعا و یه روز براش مراسم بگیر گریه کن و یا حتی بخند وازاون تاریخ به بعد فقط با بچه هات باش بچه هارو ول نکن گناه دارن.

شاید مادر بدیم و شاید تحملم تموم شده واقعا دیگه نمیکشم این زندگی رو ...جایی اون بیرون ندارم اما میرم ...

الهی بمیرم ناخواگاه باپیامت گریم گرفت.

باجون و دل درکت میکنم بی کسی و بی پناهی چیه. منمبخاطر نداشتن پشتوانه و بی کسی و جایی نداشتن ده ساله دارم میسوزم و میسازم فقط خدا ب درد لاعلاج گرفتارشون کنه همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خواهر عزیزم دردت درد بزرگیه واقعااا جانسوزه 

از خدای بزرگ میخوام بهترین هارو برات بیاره و عاقبتت ختم بخیر بشه

تو که موندی یکم دندون رو جیگر بزار بخاااطر بچه هات تحمل کن که فردا روز نگی چه راحت ول کردم رفتم 

تا وقتی بچه هات بزرگتر میشن از ابو گل در میان دختر بزرگت انشالله دست به کمکت میشه بچه ها مهدو مدرسه میرن بعد برو سرکار در ضمن تا وقتی تو این خونه ای یه هنری یاد بگیر

انشالله سر شوهرت به سنگ لحد بخوره که دیگه بهتر راحت میشی

درسته خیلی ناراحت شدم ولی خب بچه ها گناه دارن فکرشم آدم و دیوونه می‌کنه مخصوصا اون شش ماهه شیر مادر ...

اره خیلی منم ناراحت شدمم

مخصوصا اینکه گفت مهریه ام یک سکه هستش.. مرتیکه عوضی 

بدون اجازه تو اجازه عقد نمیدن و اینکه میدونم خیلییییی سخته ولی خب باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب ک ...

شما هم خیلی خانومی هم صبور قدرتمند خداروشکر ک موفق شدین و واقعا چقد مهربونی ک استارتر را ب صبر و تحمل دعوت میکنی خدا خیرت بده هیچوقت مشکل نبینی و برات تکرار نشه 

چرا فکر میکنید مردها مثل شما زنها وفادار یا احساساتی هستن؟

مردها خودخواه ترین موجودات روی زمین هستند که فقط عشق و حال خودشون براشون مهمه نه زن نه چنتابچه داشتن ذات این موجودات خودخواه رو عوض نمیکنه

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما فرهیخته هستی و می‌دونی!! واقعا می‌خوام سرمو بکوبم به دیوار وقتی نظر یکی از انسانهای بچه سن فرهیخته پروفسور رو میخونم وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐