2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 126523 بازدید | 1146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا می خوام کمکت کنە .بەت ارامش وەر چی خیرە پیش پات قرار بدە

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

عزیزم به عنوان کسی که این درد را لمس کرده بهت می گم صبور باش .به سلامت خودت و بچه هات ضربه نزن ..خدا را شکر کن که باهات رابطه نداره. کسی که با یک زن هرزه معتاد که احتمالا شریک جنسی متعددی داره ؛ ارتباط داره . احتمال بیمار شدنش بالاست ..والله باید آرزو کرد این طور آقایون خونه نیان ..

الهی حال دلت خوب بشه عزیزدلم 

الهی خوشی به دلت راه پیدا کنه ، حالتو خوب درک می کنم خواهر گلم ،،،

لطفاً عجولانه تصمیم نگیر از خونت نرو با فکر و عاقلانه تصمیم بگیر تو این فصل تنها تو خیابون آخه ؟؟؟

دو روز دیگه همون مرد بهت تهمت میزنه خیلی راحت دست همون زن آشغال می گیره میاره خونه 

بچه هات چی گلم ؟می دونم بخدا می فهمم حالتو من این حال شما رو خوب می فهمم خودمم این درد رو چشیدم 😔

ولی از خونت نرو حداقل تا زمانی که بچه هات بزرگتر میشن ....

روزی که من خیانت دیدم شکستم زجه زدم 

بدتر از درد خیانت می دونی چی بود ؟؟ رفتار اطرافیانم بود .... یه جوری برای خودشون قضاوتم می کردن ، منم فقط سپردمشون به خدا ....

شما هم بدون خدا هیچ کاری رو بی جواب نمی‌ذاره صبرکن بخدا جواب صبر خیلی بزرگه ...

اینکارو نمیکنه برعکس بهم میگه مفت خوری میگه از صدقه سر بچه ها تو خونمی

هرکاری میکنی بکن اما اول بچه هات اولویت قرار بده. این طفلی ها به خواسته ی خودشون پا به این دنیای نامرد نزاشتن خواهش میکنم به عنوان یه مادر مسئولیت پذیر باش. اون طفلی ها به جز مادر پناهی ندارند. اگر پای بچه هات بشینی خدا هم هوات و داره دیر یا زود متوجه میشی ولی اگر بچه ها رو ول کنی و آواره بشن چنان تاوانی میدی که اندازه نداره. مورد داشتیم تو فامیل 

کاربری دسته منو خواهرمه

خب برو با یه وکیل صحبت کن راه حل خوب بگیر 

قوی باش درسته سخته ولی تصمیم الانت خیلی تاثیر داره تو اینده خودتو بچه ها

خق خودت که خراب شده لااقل به بچه هات فک کن نذار دست زنایه بی بند وبار بیافتن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
من از خدامه تکلیفمو مشخص کنه و دیگه اصلا پیام تا چشم بهش نیفته اما متاسفانه میاد خونه گهگداری مثلا د ...

نرو خواهشاً جا خالی نده برا اون عوضی ها ببین شوهرت آخرش پشیمون میشه از کاراش ولی تو که جایی نداری بچه هاتم کوچکن گناه دارن نمیدونی بعداً دست کی میفتن تو این زمونه شوم .نکن خواهر جان بیا خصوصی بهت بگم چکار کنی تو که همه راه هارو نرفتی فقط میگی برم ازش خلاص شم واقعا هم حق داری می‌دونم و عذابی میکشی اگه بچه نداشتی میگفتم برو پشت سرتم نگاه نکن اما الان فرق داره بخاطر بچه هاتم شده بجنگ تو مادر قوی هستی میدون برا این نکبتا خالی نکن 

گفتم برم بیرون بعد تو دیوار کار نگهداری از سالمند پیدا کنم

یعنی حاضری ک ون پیرمرد و پیرزن و بشوری ولی کنار بچه هات نباشی؟ 5 ساله و 6 ماهه خیلی خیلی کوچیکن... تو روخدا رهاشون نکن

کاربری دسته منو خواهرمه