2777
2789
عنوان

بیست ساعت درس خوندن تو یک روز

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروزه اینطوری میخونم واقعا مطالب یادمه ولی باشه یک هفته ادامه میدم اگر این حرف شما شد چشم عادی میخ ...

خسته میشی تو تایم جمع بندی . از درس زده میشی این شیوه نهایت تا دی ماه جواب بده بهت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

باید حتما تو طول ۲۴ ساعت ۸ ساعت خواب داشته باشی تا بازده درسیت بالا بره

خواب کم میزان یادگیری کم میکنه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

خب تا دی یک دور بخونم چون تابستون رو از دست دادم بعدش همون ۱۲ میخونم

خب دیگه فکر می‌کنی میتونی ولی در واقع تا همون دی میتونی درس بخونی بعدش از درس زده میشی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
باید حتما تو طول ۲۴ ساعت ۸ ساعت خواب داشته باشی تا بازده درسیت بالا برهخواب کم میزان یادگیری کم میکن ...

خب این من تنها نیستم که اینطوریم تو وای پی تی اکثرا ۱۸ میخونن 

خب خواب سه ساعت دارم کلا

خب دیگه فکر می‌کنی میتونی ولی در واقع تا همون دی میتونی درس بخونی بعدش از درس زده میشی

خب چیکار بکنم؟ اکثرا کسایی که میرن دانشجو دندون میشم چند سال پشت کنکوری بودن نه منی که کلا هشت ماه تایم دارم

خب چیکار بکنم؟ اکثرا کسایی که میرن دانشجو دندون میشم چند سال پشت کنکوری بودن نه منی که کلا هشت ماه ت ...

مگه میدونین شما که چه مشکلی تو زندکیشون داشتن که چند سال پشت موندن؟

در ضمن اصولی بخونی تو همین هشت ماه بهترین نتیجه رو میگیری 

شما باید آهسته و پیوسته قدم بردارید روزی هشت تا دوازده ساعت فیکس داشته باشی خیلی بهتر از بیست ساعت کورکورانه درس خوندنه همه ما انسانیم و به استراحت هم نیاز داریم شما کا نایکی که برای خواب و تغذیه و استحمامت میمونه روزانه چهار ساعتها چطوری می‌کشی واقعا؟من یه هفته برای ازمونام ساعت دوازده شب می‌خوابیدم دو صبح بیدار میشدم عوارض ناشی از اون اشتباهاتی هنوزم باهام همراهه بدنم هنوز نتوانسته ریکاوری کنه این چه کاریه دقیقا که داری انجام میدی؟

خب از کی خوندی عزیزم؟

دوازدهم .

اصلا نشدنیه ۲۰ ساعت. چون اون کمیت کارت اهمیت نداره کیفیت مهمه . بدنت توان و انرژی میخواد یعنی کلا میخوای ۴ ساعت بخوابی؟ بعد نان استاپ فقط بخونی؟ ناهار نمیخوای بخوری ؟ یک ساعت برای پردازش اطلاعات زمان نمیخوای ؟ 

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم