2777
2789
عنوان

نامزدم رو دوسش ندارم ولی خیلی مرد خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 80 پست
چرا علتشم اینه من پا رو دمش نمیزارم و عصبانیش نمیکنم به قول شما از خواسته هام میگذرم یا وقتی ناراحته ...

خب پس تغییر نکرده و چون شما عصبانیش نمیکنی عصبی نمیشه:/

باید موقع عصبانیت ببینی شاید الان خودشو کنترل میکنه خرش از پل بگذره

خب من اگه الان نفهمم بعدا به هیچ عنوان نمیتونم طلاق بگیرم ینی نمیزارن و الان صد در صد خودشو کنترل می‌کنه برا اینکه من تموم نکنم همه چیو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من اگه الان نفهمم بعدا به هیچ عنوان نمیتونم طلاق بگیرم ینی نمیزارن و الان صد در صد خودشو کنترل می ...

دیگه شما باید تو محضر جواب بله بدی پس ببین آیندت مهمه یا حرف خانوادت و اطرافیان من همسرمو خیلی دوست دارم پس باهاش کنار میام  ولی شما دوسشم نداری پس ببین عاقبتت چی میشه مهم تر از همسر خانواده همسر ببین اونا چطور آدمایی هستن همه چیو در نظر بگیر

واقعا خیلی سخته ؟ شما باهاش حرف نزدی که درست بشه؟ حداقل بهتر بشه؟

نمیخوام ناامیدت کنم اسمش رو خودشه بددهن یعنی دهنش بد میچرخه خیلی حرف زدم محبت کردم بهتر شدنش تو حالت عادی بهتر شده چون من خیلی صبورم ولی خدا نکنه قاطی کنه تلافیه همه رو درمیاره رکیک هم فحش به پدرم داده این درسته؟ دست خودشون نیست خشمگینن یه جور دیونن سخته دیگه قلبم زخمی شدانقد گفت بابات بره‌زیر کامیون بابات سکته کنه بدترم گفت 

فکر کن تو میتونی‌بددهن بشی؟ نه چون اخلاقت این نیست تازه من هیچ جوابی نمیدم جواب بدم چی‌میشه؟؟؟

من با کسی که بیشتر از ۶ سال از من بزرگتر باشه ازدواج نمیکنم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

نمیخوام ناامیدت کنم اسمش رو خودشه بددهن یعنی دهنش بد میچرخه خیلی حرف زدم محبت کردم بهتر شدنش تو حالت ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات:) امیدوارم که همه چی درست بشه زندگی کردن با بد دهن واقعا سخته خیلی سخته درکت میکنم من به خانوادم میگم که این بعدا به منم فحش میده ولی میگن که تو تو اشتباه میکنی دوست داره ولی آدم بد دهن فرقی ندارع جلو روش کی باشه عصبی بشه فحش میده 

ن من به هیچ عنوان نمیتونم بد دهن باشم چون از اول نبودم 

دیگه شما باید تو محضر جواب بله بدی پس ببین آیندت مهمه یا حرف خانوادت و اطرافیان من همسرمو خیلی دوست ...

معلومه که آیندم مهمه و واقعا خیلی دارم فکر میکنم راجب آیندم دقیقا چون من دوسش ندارم به هیچ عنوان نمیتونم کنار بیام

خانوادش خوبن هیچ مشکلی ندارن منو خیلی دوست دارن ولی خب مشکل اصلی من خودشه