2777
2789
عنوان

نامزدم رو دوسش ندارم ولی خیلی مرد خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 80 پست
این اقا ذوقاشو کرده دوراشو زدهالان زندگی با ارامش میخواد و حقم دارهولی توهم حق جوونی و عشقو حال داری

دقیقا مشکل اینه الان اگه من ازدواج کنم دیگ باید قید ذوق و هیجان خودمم بزنم چون دیدم که هیجان نداره برا هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا حالا یا ممکنه سنش گذشته باشه یا کلا اخلاقش بعد چون چندسال تنها جنوب زندگی کرده ممکنه برا ا ...

اخلاقش اونجوریه

چون خیلیارو دیدم۶٠سالشون مثل یه جوون۲٠شور وشوق دارن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خب نمیدونم چی بگم ک به صلاح باش ولی ماهی هر وقت از آب بگیری تازه اس

آره میدونم مشکلم با خانوادمه فقط که خیلی دوسش دارن و از نظرشون من با بهتر از این ازدواج نمیکنم 

اگه خونه داره ماشین داره بددل نیست خسیس نیست تورو اولویت قرار میده ، بیرون حواسش بهت هست جدا نشو واق ...

من واقعا حرفهای شما رو قبول دارم ولی دوسشم ندارم مشکل اصلی اینه اگه دوسش داشتم کوتاه میومدم چون ادمیم که یکیو دوس داشته باشم در برابرش کوتاه میام ولی من مشاوره ام رفتم و گفته که بدون دوسداشتن نمیشه زندگی کرد آخر اون زندگی طلاقه

ربطی ب فاصله سنی نداره من با پسر مورد علاقم ۹ سال فاصله داریم آنقدر شیطون و کرم ریزه ک صد برابر من آ ...

آره میگم خودمم دیدم بعضیا رو اینجورین متاسفانه نامزد من اینجوری نیست اصلا مثلاً میگه باید بری جایی که چیزی ازش یاد بگیری و از نظرش اتاق فرار و شهربازی و اینا مسخرس

آره میگم خودمم دیدم بعضیا رو اینجورین متاسفانه نامزد من اینجوری نیست اصلا مثلاً میگه باید بری جایی ک ...

خب ببین اون این چیزا رو گذرونده اقتضای سنش کلا تفاوت سنی زیاد یکم مشکله اگ عاشق باشی راحت کنار میای نباشی یکمی ی کوچولو سخته 

شغل خیلی عالی هم ندارن ک خانواده شاید به خاطر شغلش نمیزارن بهم بخوره حتی اگر هم پولدار باشه ولی اخلا ...

تو منطقه ما کشاورزا وضع مالیشونم خیلی خوبه و نامزد من فامیله و خانوادم بخاطر شناختشون و اینکه معتاد نیست و پسر خوبیه نمیزارن بهم بخوره

خودمم واقعا می‌دونم زندگی درستی نمیشه چون حتی علاقه ام تو این زندگی نیست برام قابل تحمل نیست این آقا و برعکس ایشون منو خیلی دوست داره و بخاطر من اخلاقاشو تغییر داده

باهاشون حرف بزن

خیلی حرف زدم تنها حرفشون اینه که من خوشبخت میشم با این آدم و این حرفایی که میزنم منطقی نیست و بچگانس و میگن علاقه بعدا به وجود میاد تو زندگی 

خب ببین اون این چیزا رو گذرونده اقتضای سنش کلا تفاوت سنی زیاد یکم مشکله اگ عاشق باشی راحت کنار میای ...

چون عاشقش نیستم سخته کنار اومدن و تقریبا غیر ممکنه اگه دوسش داشتم کنار میومدم