2777
2789
عنوان

تاحالا پارتنر نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دیگه جایی خاصی نمیرم پشت کنکور موندم

آها برا اینه پس ، حالا بری دانشگاه ، سرکار پیشنهادا زیاد میشن 😂🫠 حالا حالا ها وقت هست 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

اخه من اعتمادبنفس داشتم و دنبال ارتباط گرفتن نبودم خوشم اومد و بعد شکل گرف،ینی هدفم رابطه نبود

منم همه چیز داشتم تنها چیزی ک ندارم خود قبلنم رو 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

درست میگی💔..اما تاچیزی ازدست ندی درسی نمیگیری!

بهاش سنگین بود نمیارزید دیدی بعضی وقتا اینقد دلت تنگه ک نفست بزور میکشی الان دقیقا تو اون حالم 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

ما مثل شما زلال و صادق نبودیم 

اما آفـرین. ان شاء الله بعد از ازدواج جواب صداقتتون رو میگیرین.! 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

منظور از زلال و صادق چیه

اینکه با هیچ پسر نامحرمی در ارتباط نبودین!. متعلق به کسی هستین که ارزشتون رو می‌دونم و با احترام برای زندگی مشترک دستتون و میگیره و به خانه بخت میبره‌

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!