2777
2789
عنوان

تاحالا پارتنر نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست
نداشتنش و داشتنش افتخار نیستچون الان شرایط ازدواج سنتی خیلی کمترهو آدما بدون شناخت واقعا نمیتونن باه ...

شناخت مهم نیست سازش مهمه

برای همین هفت سال دوستن بعد ک میرن زیر ی سقف میبینن همو نشناختن و طلاق میشه ولی سنتی بدون شناخت زیاد هم هست ک طلاق نشده

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب سعادتت ک نداشتی از این ب بعدم نداشته باش جز عصاب خوردی و گریه هیچی نیس بخدا

به من و شماهم اینو گفتن ولی تا خودمون تجربه نکردیم بهش نرسیدیم 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

با اینکه هم آرایش دارم هم بیرون میرم هم حجاب زیادی ندارم و لباس باز میپوشم ولییی دختراییی زشت فامیل ...

وای دقیقا 

منم خیلیا از خودم پایین تر دیدم که دارن و واقعا برام سواله

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

با اینکه هم آرایش دارم هم بیرون میرم هم حجاب زیادی ندارم و لباس باز میپوشم ولییی دختراییی زشت فامیل ...

منم دقیقاً ظاهرم غلط اندازه اما دختر خوبیم کلا 😂😂

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

شناخت مهم نیست سازش مهمهبرای همین هفت سال دوستن بعد ک میرن زیر ی سقف میبینن همو نشناختن و طلاق میشه ...

سازش ب چ قیمتی؟

من حرف شما رو قبول ندارم

قبلا خیلی ها خودشون رو پاسوز بچه و حرف مردم و آبروی خانواده میکردن ک طلاق نمی‌گرفتن لزوما بخاطر ازدواج سنتی ازدواج موفقی نداشتن؟

دو نفر ک باهم نمی‌سازن دلیل نمیشه به هر قیمتی ادامه بدن

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

منم دقیقاً ظاهرم غلط اندازه اما دختر خوبیم کلا 😂😂

منن 

حتی پسر عموم میگه باورن نمیشه 

گوشیم دادم بهش گفتت نهههه چرا سینگلی تو واقعا دافی 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

[QUOTE=399683541]یه انتخابه و قرار نیست همه داشته باشن یا هیچکدوم نداشته باشن و یا کسی به خاطر انتخابش سرزنش بشه ولی ...[/QUOTE

۵۰ درصد انتخاب خودم 

۵۰ درصد ۳ دلیلم

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

منن حتی پسر عموم میگه باورن نمیشه گوشیم دادم بهش گفتت نهههه چرا سینگلی تو واقعا دافی

😂😂😂💔💔

من ازم می‌پرسن تو رابطه ای میگم نه چند بار تکرار میکنن سوالشون و 😐 خوبه ولی عقابیم برا خودمون

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

😂😂😂💔💔من ازم می‌پرسن تو رابطه ای میگم نه چند بار تکرار میکنن سوالشون و 😐 خوبه ولی عقابیم برا خو ...

بعد هیچ پیشنهاد هم ندارم 🥴 🥴 🥴 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

به خدا سینگلی عشقه

خدا نکنه گیر ادم عوضی بیوقتی انقدر اعصابت خورد میشه که نگو انقدر زندگیت پر چالش میشه

بیشتر پسرا، دخترا رو بخاطر نیاز جنسیشون میخوان

و باید خدا روشکر کنی که گیر ادمای لاشی نیوفتادی

ادم خوب کم پیدا میشه،متاسفانه اکثرن سمی شدن