2777
2789
عنوان

اگه معجزه میخواید این جملات رو هر شب به خودتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 29 پست
شما قانون جذب بلدین ؟؟

ببینید اول باید قانون ها کلا ب علم آگاهی شون برسین تک منظور قانون دنبالش بودن اشتباه کلا ما سه تا قانون داریم سه قانون مهم ذهن خب سه تاشون براتون میگم قانون اول
قانون باور هست  این قانون میگه اگ با تمام احساسات و عواطف چیزی ک میخوایی رو باور کنی به حقیقت تبدیل میشه وین دایر حتی میگ ک اگ باوری عمیق و طولانی مدت به چیزی داشته باشید دیر یا زود به حقیقت میپیوندد
 دومیش همونی ک شما گفتین هست قانون جذب این قانون میگه ذهن شما آهنرباست
هر چیزی رو ک الان دارین و بخاطر شخصیت و تفکر خودتونه اگ شخصیت و تفکرتون رو تغییر بدید زندگیتون هم تغییر میکنه
و آخری سومی قانون تطابق این قانون میگه زندگی بیرونی شما آیینه زندگی درونی شماست به عبارتی هر جا برید و با هرکسی باشید به همونجا میرسید و شبیه به همون ها میشید
پس دور خودتون رو با آدم‌هایی که انرژی مثبتی دارند هم هدف با شما هستن انگیزه دارن و موفقن پر کنید

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

چه فاید فکرهای توهمی تا واقیعت نداشته باشن به چه دردی میخورن وقتی کوله باری از بدبختی رو سرمونه

این خودش خب یک انرژی منفی هست داشته هاتون مهم هست ،شما الان تو خونه راحت هستین و یکجا با آرامش ولی میلیون ها نفر آدم الان اون خونه آرامش و سلامتی ندارن!!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید اول باید قانون ها کلا ب علم آگاهی شون برسین تک منظور قانون دنبالش بودن اشتباه کلا ما سه تا قا ...

بله. دقیقا قشنگ و واضع گفتین ممنون از شما 

ما قصد داریم خونمون عوض کنیم ولی بدلم افتاده اگه عوض کنیم اتفاق بد میعته چکار کنم ک این فکر بد ازم دور بشه؟

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

این خودش خب یک انرژی منفی هست داشته هاتون مهم هست ،شما الان تو خونه راحت هستین و یکجا با آرامش ولی م ...

مثلا وقتی من این حرف ها بگم بعد بچه بگه پول بده برا چیز مهمی میخواد من پول ندارم چجوری یرحال باشم چجوری خودمو گول بزنم بگم من دارم پولدار میشم انوقت پولم کجا بود🤔بنظرم این برا کسی خوبه همه این شرایطو داره فقط قدر زندکی خودشو نمیدونه

این خودش خب یک انرژی منفی هست داشته هاتون مهم هست ،شما الان تو خونه راحت هستین و یکجا با آرامش ولی م ...

بعضی از بدبختها بی خبر میان میگن اگه غمگینی اگه غصه داری بلند شو خودتو سر حال کن یه نسکافه برا خودت دم کن برو برا خودت خرید کن نمیدون هزارتا چیز میگن !  بابا من پول نسکافه ندارم غصم همینه اگه پول داشتم دیگه اینقدر غمگین نبودم

بله. دقیقا قشنگ و واضع گفتین ممنون از شما ما قصد داریم خونمون عوض کنیم ولی بدلم افتاده اگه عوض کنیم ...

سه تا مترادف قانون ها گفتم ۹ تا دیگه موندن تو قانون جذب و آرامش کلا دوارده قانون هس

اولی  قانون خلا هر چه انسان از کینه و حسد و دروغ تهی باشد؛ بیشتر ذهنش جذب موهبت‌های الهی می‌شود

2 قانون بارش هس فوران کردن بی‌مضایقه بخشیدن؛ بارش مهر و عشق
سومی قانون نظم همیشه بی‌نظمی، برکت رو از بین می‌بره و از ما می‌گیره
خیلی مهمه این چهارمی قانون  پاکی هس ک پاکی جذب پاکی می‌شود؛ پس خودتان را پاک کنید تا رحمت الهی برایتان جاری شود و این پاکی فقط منحصر به پاکی جسم نیس  بلکه پاکی ذهن؛ دل زبان و اندیشه میباشه
پنچمی قانون سحرخیزی هس انرژی عالم هستی از اول صبح، هر چه به روز نزدیکتر می شود کمتر می‌شود. اوج انرژی‌ها اول صبح هس
وششمی  قانون هماهنگی هس ک موفقیت یعنی پیشبرد تمامی جنبه‌های زندگی به صورت هماهنگ
۷ قانون تنوع هس هر چند وقت یکبار وسایل خانه را جابجا کنیم لباس‌های رنگارنگ بپوشیم و از یک رنگ خاص نباید همیشه استفاده کرد چون خستگی می‌آورد

هشتمی قانون جمع یعنی با هم بودن جمع انرژی‌اش از مجموع اجزا بیشتر هس

9 قانون عشق هس اگ‌ کسی با شما رفتار بدی دارد بیایید برایش عاشقانه طلب خیر کنین خوش رفتاری و سپاس نعمت موجب دوام نعمت است

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

سه تا مترادف قانون ها گفتم ۹ تا دیگه موندن تو قانون جذب و آرامش کلا دوارده قانون هس اولی قانون خلا ...

یهنی سحرخیز باشم و ادمهارو ببخشم؟

شما تک عنصری یا دوسه عنصری اصلا نبین ۱۲ تا عنصر انرژی هستن نه دو سه تا

ببخشید متوجع منظورت نشدم 

من فقط قانون جذب و اینا خیلی سادش رو بلدم 

جوری بگی بفهمم لطفا چون خیلی در این مورد نیاز دارم لطفا 

ببخشید متوجع منظورت نشدم من فقط قانون جذب و اینا خیلی سادش رو بلدم جوری بگی بفهمم لطفا چون خیلی در ا ...

رو ضمیر ناخوداگاه و  ۱۲ تا قانونش کار کن ،علاقه خالی جواب قانون انرژی چاکرا ها نمیده ها ،اول قسمت تمرکز هاتون و دریافت اولیه انرژی ها کارکنین از یوگا استارت بزنین

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

رو ضمیر ناخوداگاه و ۱۲ تا قانونش کار کن ،علاقه خالی جواب قانون انرژی چاکرا ها نمیده ها ،اول قسمت تم ...

خب این ۱۲ قانون چیه ک افکار منفی از ذهتم بره 🤔لطفا ساده بگید من بفهمم ببخشیدا

خیلی ازتون ممنونم ببخشید وققتون رو میگیرم

شما به دو تا از خواسته‌هات قطعا میرسی

▫️یکی اون چیزهایی که خیلی می‌خواهی و دوستشون داری و تلاش مرتب مدام کنی زحمت بکشی 

▫️دوم اون چیزهایی که دوست نداری تجربه‌شون کنی و یا می ترسی

▫️به این دو تا چیز حتما، قطعا و بی شک خواهی رسید، اونم بدون تلاش ... "انرژی" جایی میره که "توجه انرژی " میره.

▫️ توجهت رو ببر به سمت چیزهایی که واقعا می‌خواهی و دوستشون داری، و مسائلی رو که نمیخواهی بهشون توجه نکن، خودشون حذف میشن.

▫️هر چه شدت این توجه بیشتر و طولانی تر باشه، زمان دست‌یابی به خواسته‌ها کوتاه‌تر و کوتاه‌تر خواهد شد.

پس انرژی منفی را  تخلیه کن چون تو عنصر دریافت قانون های انرژی شک و بدگمانی و دید منفی نبایدها هستن چون انرژی ها پاک هستن

حالا انرژی منفی ها چطوری تخلیه کنیم به این صورت ها قانون برنامه ریزی نظم مرتب تکنیک بشین 

▫️ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﺗﻮﺳﻂ طبیعت جذب می‌شود و صدمه ای به آن نمیزند. ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﺳﺖ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﻛﻪ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﯾﺎ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﺵ ﺩﺭ ﺟﻨﮕﻞ ﯾﺎ ﻃﺒﯿﻌﺖ ناخودآگاه ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺳﺖ پيدا ﻣﯽ‌ﻛﻨﯿﺪ.

▫️بودن در کنار ﮔﯿﺎﻫﺎﻥ، ﮔﻞ‌ﻫﺎ ﻭ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ گزینه‌ها ﺑﺮﺍﯼ تغییر سطح ﺍﻧﺮﮊﯼ و تخلیه ی آن ﻫﺴﺘﻨﺪ، براﯼ ﺍﻏﻠﺐ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﮔﻞ‌ﻫﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺣﺎﻝ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻨﺪ.

▫️ﺍﻛﻨﻮﻥ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﺩﺭﻙ ﻛﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﺯ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮔﻞ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ، ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺨﺼﯽ ﮔﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ‌ﻛﻨﺪ، ﺁﻥ ﮔﻞ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻛﻤﻚ ﻣﯽ‌ﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻣﻨﻔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺣﺲ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺩﺳﺖ ﯾﺎﺑﺪ.

▫️ﻣﺤﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﻭﺍﻥ ﺣﻤﺎﻡ، ﺍﺳﺘﺨﺮ ودریا و آسمون  ﺍﺳﺖ، ﻫﺮ ﭼﻪ ﺣﺠﻢ ﺁﺏ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻗﺪﺭﺕ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ، ﺁﺏ، ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﺭﺍ ﺟﺬﺏ ﻣﯽ‌ﻛﻨﺪ؛ حتی خوردن آب در موقع عصبانیت به شما کمک میکند که انرژی منفی رو تخلیه کنید.

▫️و همچنین چیزهای طبیعی مثل ديدن برف و باران و قدم زدن زير آن، آتش، هوای دلپذیر،و نور خورشید، لمس گلها و گیاهان ... میتواند برای تخلیه انرژی منفی سودمند باشد و حرف اول دقت و تمرکز و درک همیشه زده یادداشت برداری ها کلید استارت هستن ،یادداشت برداری ها شروع کنین حتی از امشب!! هر روز چندین مرتبه در روز باید درگیر تخلیه فکری و ذهنی هاتون رو کاغذ با خودکار باشین 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

شما به دو تا از خواسته‌هات قطعا میرسی▫️یکی اون چیزهایی که خیلی می‌خواهی و دوستشون داری و تلاش مرتب م ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم 🌺