2777
2789
عنوان

کاش خودکشی کنم دیگه ازین زندگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 55 پست
نمون زندگی ک فقط ازدواج نیس من خودم ۱۹ سالمه حتی ب ازدواج فک نمیکنمتوهم سنت بالا نرفته نترس نترشیدی ...

ممنون از دلداریت🤣

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی همینه دیگه چکار میشه کرد ! من خیلی مدیون مادرم هستم ولی پدرم خیلی جاها ناحقی کرده

واقعا همینه دیگ مخصوصا دختر که راه برگشتی نداره 

خدایا چرا دختر اینجوریه ن میتونی پیش پدرومادر بمونی ن میتونی خودت مستقل زندگی کنی خیلی زندگی سختیه 

واقعا همینه دیگ مخصوصا دختر که راه برگشتی نداره خدایا چرا دختر اینجوریه ن میتونی پیش پدرومادر بمونی ...

دختر بودن سخته ، اگه سنت بره بالا هر آدم دوهزاری میاد خواستگاریت تازه توقع هم دارن بری بسازی ولی مرد مطلقه راحت با دختر کم سن و سال و مجرد ازدواج می‌کنه اگه دختر طلاق بگیره پیرمرد هم می‌ره خواستگاریش همه اینارو دیدم 

پس حس نیاز به ازدواج رو چیکار کنمتو چیکار می‌کنیآرزو نداری؟

منظورت نیاز جنسی هست؟

اونو نمیدونم...خب خودت کنترل دیگه چه بدونم.

ولی سمت خود ارضایی اصلا نرو..

آرزو مثلا چی ی زمان داشتم ولی خودم رو برا تک تکشون فش میدم.

واقعا خیلی مسخره هست.

تو الان پدرِ پدربزرگت رو میشناسی ؟اصلا 

براش خیرات و...میدی؟ نه

اصلا یعنی چی که بچه بیاری...اینا همش پوچه

من نمیگم ازدواج نکن یا بچه دار نشو...نه حرفم اینه برا این چیزا خودت رو اذیت نکن.

اگه تو مسیرت بود که چع عالی نبود هم که هیچ ی روز غصه بخور بعد از کنارش رد بشو...

منم الان تازگی از یکی خوشم اومد...ولی خب ی چن روز ناراحت شدم بعد گفتم تو گورش 😁😅😂

واقعا ها! ارزش نداره خواهرم

این دنیا فانی هست.حالا هر کی میمیره خدا اونور براش ی همسر ردیف میکنه.

ولی پذر/ مادر نه...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

چرا

عزیزم نه کار درست حسابی داره نه پول داره قیافه قبل از ازدواجش جذبم کرد حالا بیریخت شده همش دعوا بحث خیانت تریاک کشیدنش کبوتربازیش و هزاران در ددیگه بخاطر بچه هام موندم دلخوشی ندارم ازش همش هم بخاطرفرارازجوخانواده به چاه افتادن آدم مجردبمونه سگش شرف داره عجله ای ازدواج ناآگاهانه کنه

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس