2777
2789
عنوان

کاش خودکشی کنم دیگه ازین زندگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 55 پست
اووووف 😍😍😍👏🏼من شروع کردم دوره مبارزه با غم رو میگی؟ ۶ روزه زندگیم عوض شده

الحمدالله من تو ایتاشون عضوم همه رو گوش میدم یکسال بیشتر و البته من استاد مستقیم دارم خیلی کمکم شد 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
منظورت نیاز جنسی هست؟اونو نمیدونم...خب خودت کنترل دیگه چه بدونم.ولی سمت خود ارضایی اصلا نرو..آرزو مث ...

پس تو اولویتت پدر مادرته و تو فکر ازدواج خیلی نیستی درسته؟

به لطف خدا، سال ۱۴۰۴ صفحه جدید زندگیم باز شد 💍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والابه همین قبله مومنا قسم هممون کلی مشکل وسختی داریم عزیزم خوده من بابام بشددددت کتکمون میزد بشدت باچوب وزنجیر مامانم جلوچشامون تاحدمرگ کتک میخورد باوضعیت مالی داغون‌از بابام جداشدم گیر یه شوهر کلاه،بردارافتادم ۳ماه بعده ازدواجمون مهریموازم گرفت ورفت جداشد ازون تموم کردم حادثع خواهرم ماروگرفت‌‌.میگم این دنیا خراب شد لااقل اون دنیاموباخودکشی خراب نکنم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

الحمدالله من تو ایتاشون عضوم همه رو گوش میدم یکسال بیشتر و البته من استاد مستقیم دارم خیلی کمکم شد

نوشته بود میشه برنامه شخصی هم تهیه کرد

برنامه شخصی گرفتی؟ 

خوشحالم همونم بهم رسید

وگرنه خیلی وقته قاط زدم داغون بودم

داااغووون

حسووود حریص

از حجابمم داشتم فاصله میگرفتم

پس تو اولویتت پدر مادرته و تو فکر ازدواج خیلی نیستی درسته؟

نخیر! گفتم که بها دادم.

من دورهایم رو زدم.اشک ها و آرزوهای مرگم رو کردم.

💩 تو عمرم کردم بعدا به این نتیجه گرانبها رسیدم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

نوشته بود میشه برنامه شخصی هم تهیه کردبرنامه شخصی گرفتی؟ خوشحالم همونم بهم رسیدوگرنه خیلی وقته قاط ز ...

بله میتونی بگیری از سایتش

من کلا محل خودمون یه استاد هست خانم پیش ایشون میرم شیوه ایشونم مثل استاد شجاعی این یکسال و خورده ای منو نجات داد وگرنه من حتی ب خودکشیم فکر مبکردم از بس شوهرم اذیتم میکرد الان با ابنکه اختلافات هست اما قلبم ارومه 

نگران هیچی نیستم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بله میتونی بگیری از سایتشمن کلا محل هودمون یه استاد هست خانم پیش ایشون میرم شیوه ایشونم مثل ایتاد سج ...

اره منم قلبم خیلیییی آروم تر شده

انشاءالله خیره

تو بهشت میبینمت 😁💃🏻❤

دقیقا منم مثل تو همین حس ها رو داشتم. چه روزای سختی بود. خواستگار بود ولی هر کدوم یه مسئله ایی داشت. یکی بچه تر بود. یکی وابسته به خانواده. یکی خیلی خودشو بالا میگرفت و ... خلاصه طوری بود که نمیشد به کسی جواب مثبت داد. و منم هر روز افسرده تر از دیروز. فک کن تو اقوامی باشی که پسرها خیلی زود ازدواج کرده بودند دیگه منم دختر و سنی که بالا میرفت و نمیتونستی کاری کنی. از دوستی های خیابونی هم میترسیدم چون اکثرا دیده بودم‌که برای سواستفاده هستند و به ازدواج ختم نمیشه.

بالاخره یه روزی با خودم تصمیم گرفتم مولردی رو ملاک قرار بدم برای مکرد ازدواجم که مهم ترین هستند. مثل عقایدو کم بودن فاصله سنی که برای من مهم بود.

چیزهای مهم رو در نظر گرفتم و بقیه رو گذاشتم کنار

خیلی زودتر از اونی که فکر کنی موردش اومد به خواستگاریم و منم بدون هیچ تردیدی جواب مثبت دادم.

تلبته من دو بار هم‌ چله سوره یاسین رو انجام دادم. و یکی از اثرات سوره یاسین اینکه مجرد رو متاهل میکنه.

این حسی که داری طبیعی ترین و غریزی ترین حس هست و باید بهش جواب داده بشه. وگرنه میشی یه مرده متحرک. همیشه پدرومادر و برادر و خواهر و دوستان نیستند. 

همون هایی که میگن ازدواج بده چرا به ازدواج فکر میکنی یک روز هم نمیتونند تنهایی رو تحمل کنند 

اصلا تنهایی برازنده بشر نیست چون ذاتا اجتماعی آفریده شده

درکت میکنم 

همه دخترا این چیزا رو دوست دارن 

منم دوست داشتم ازدواج کنم تو خونه خودم باشم ازدواج کردم اما همش توخونه تنهام شوهرم یا سرکاره یا پیش خانوادش 

بیخیال هرمرحله که میگذره هیچی درست نمیشه فقط مشکلات شکل متفاوت میگیرن