خیلیا میگن بعداز عمل صفرا آدم لاغر میشه میخواستم بدونم شما تغییری کردید یانه؟ من خودم از قبل عمل ۱۷ کیلو وزن کم کرده بودم با رژیم و ورزش الان تا سه ماه نمیتونم ورزش کنم فقط پیادهروی میکنم ولی خیلی نگرانم چاق بشم بعد دیدم خیلیا لاغر شدن بعداز عمل برای شما چطور بوده؟
وای عجب دکتر گاوی میدونی اگه درد شروع بشه جونت در میاد؟؟ وحشتناک ترین دردی که میتونی تو زندگیت بکشی! بنظرم دکترتو عوض کن من تا درد نکشیدم نفهمیده بودم سنگ دارم ولی بعدش دردش تو چند روز پسرم کرد درحدی که فقط با مورفین دردم کم میشد همش بیمارستان بودم تا روز عملم هی مسکن میزدم
وای عجب دکتر گاوی میدونی اگه درد شروع بشه جونت در میاد؟؟ وحشتناک ترین دردی که میتونی تو زندگیت بکشی ...
تحقیق کردم واقعا کاری نمیشه کرد
اخرش همین عمله
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
خیلی درد داشتم از جای عمل از جای خالی خود کیسه صفرا بعد درن داشتم از یکی از سوراخ ب شکمم لوله وصل بود چون عفونت کرده بودم دو روز بعد کشیدنش من از قبل عمل دو روز و بعد عمل هم دوروز بستری بودم
حتما عمل کن که به درد شدیدش نرسی کمتر اذیت میشی بخدا حتی بعدش هم راحت تر خوب میشی من ب شدت از درد ضعیف شده بودم بعد عمل هم اذیت شدم رنگ زردچوبه شده بودم از ضعف
آره لاپاراسکوپی بود اما دکتر گفته بود اگه دیدم چسبندگی داری عمل باز میکنم خداروشکر نکرد بعد عمل کلی صفرا بالا آوردم با اون درد مایع سبز تلخی بود شما بالا نیاوردی؟
حتما عمل کن که به درد شدیدش نرسی کمتر اذیت میشی بخدا حتی بعدش هم راحت تر خوب میشی من ب شدت از درد ضع ...
من سنگ کلیه داشتم
دردشو کشیدم
از درد بالا میاوردم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.