2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 154 پست

تاپیک هاتو خوندم 

بنظر کار عاقلانه ای کردی از اون محل داری میری

مطمعن باش خدا ب دلت نگاه میکنه و ی خونه خوب میزاره جلو پات 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
عزیز من وضعم خوبه بذ نیس شکر خدا بخاطر شغل شوهرم اومدیم ی روستا سرسبز شمال وای باورت نمیشه یه خونه ص ...

دقیقا همون شرایط سابق شمارو پسرم داشت و داره فعلا

من خودمم عاشق روستام

همین روستا ادماش به خوبی معروفن 

تنها تردید من قدیمی ساخت بودنشه 

یه دلهره دارم حس میکنم جن داره 😂😂😅🤦🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم همینو میگه توروخدا به من نخندین ولی یکم از خونه ترسیدم حس میکنم جن داره😂😂😂

ای بابا نگو این طوری چرا به خودت تلقین  میکنی 

فقط احتیاج به باز سازی داره 

تو شهر ما هم الان خیلیا این خونه هایه حیاط دار رو باز سازی میکنن 

خیلی قشنگ میشه 

ان شاءالله شما هم خونه میخرین و همیشه صدایه خنده هاتون توش میپیچه گلم 

دقیقا همون شرایط سابق شمارو پسرم داشت و داره فعلامن خودمم عاشق روستامهمین روستا ادماش به خوبی معروفن ...

ن بابا الان روستا ها انقذ شیک شدن بیا ببین تمام خونه من کاغذ دیواری تی وی وال کابینت نووو کمد دیواری خیلی شیکه 

تاپیک هاتو خوندم بنظر کار عاقلانه ای کردی از اون محل داری میری مطمعن باش خدا ب دلت نگاه میکنه و ی خو ...

وای وای من پدرم که هیچ ابا و اجدادم اینجا دراومد 

روزگارمو سیاه کردن 

تابستونا وسط کوچه غذا میخوردن 

هر روز صبح از ساعت 8 تا شب ساعت 12-1 بکوب باند وسط کوچه میذاشتن 

هرکسی هم اعتراض میکرد طرف میگفت من بسیج ویژه هستم دستتون از همه جا کوتاهه من خودم دختر نظامی بازنشسته هستم منظورم اینه دنبال بحث س.یا.سی نیستم اما ایشون یه کارت گرفته بود همه رو تهدید میکرد

دوتا زن علنا تو کوچه تو نبود شوهرشون از دیوار پشتی مزد میاوردن تو دوربین ما هم ثبت میشد

چیا کشیدم این خرابشذه

تو یه شب گذاشتم برنامه دیوار فرداش فروش رفت 

با کلی ضرر زیان

اما فدای سرم

پیر شدم اینجا

ن بابا الان روستا ها انقذ شیک شدن بیا ببین تمام خونه من کاغذ دیواری تی وی وال کابینت نووو کمد دیواری ...

شما خونه ات تازه ساخته عزیزم خونه ای که من میخوام بخرم خیلی قدیمیه

بخاطر همین ازش میترسم😅

وای وای من پدرم که هیچ ابا و اجدادم اینجا دراومد روزگارمو سیاه کردن تابستونا وسط کوچه غذا میخوردن هر ...

دیگه تمرکزتو بزار رو پیدا کردن جای دیگع اصلا نشین خونه برو بنگاه ها . سمت ما الان خونه زیاده خریدار کم 

من درکت کردم منم چند سال یجا مستاجر بودم الان ک اومدم از اونجا میفهمم چ روزگار بدی بود ولی مجبور بودم 

دیگه تمرکزتو بزار رو پیدا کردن جای دیگع اصلا نشین خونه برو بنگاه ها . سمت ما الان خونه زیاده خریدار ...

کاش زودتر جای دیگه میرفتی عزیزم

من مجبور بودم تحمل کنم 

کاش مستاجر بودم که در جا تخلیه ی میکردم.تا همین پریروزم اشتباه کردم موندم باید زودتر میرفتم..

فردا که شوهرم تعطیل نمیکنه 

پسفردا دوباره تعطیله دنبال خونه میفتم

کاش زودتر جای دیگه میرفتی عزیزممن مجبور بودم تحمل کنم کاش مستاجر بودم که در جا تخلیه ی میکردم.تا همی ...

خودت برو نمیتونی ؟

من اینقدر تنها بنگاه میرفتم ولی شماره شوهرما میدادم 

نمیشد پول نداشتیم واسه جابجایی ‌وگرنه از خدام بود بیام بیرون ازش

عزیز من وضعم خوبه بذ نیس شکر خدا بخاطر شغل شوهرم اومدیم ی روستا سرسبز شمال وای باورت نمیشه یه خونه ص ...

وای چقدر دلم خواست

منم همش میگم حیف که بچه هام دارن تو اپارتمان زندکی میکنن🥲

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹