2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6122 بازدید | 154 پست
به قول نوید محمدزاده : پنج سال جوری زندگی کردم شاه نکرد ، من بودم دوست داشتم تو اون خونه لوکسه زندگی ...

جمله نوید قشنگ بود اما اشتباهه ، تا وقتی جوونی و خوشگلی و روحیه داری از خودت نزن عشق کن اما به فکر پیری هم باش خیلی سخته ۵۰ سالت بشه و طرف بگه سر سال از خونم برو بیرون ! یا چشم باز کنی ببینی هیچ سرمایه ای نداری 

من همسرم حقوقش بد نیست اما خب بدهی داریم یه خورده اذیت میشیم من ماه هایی بوده که پشت سر هم دارو و شامپو و مکمل های خارجی و میلیونی خریدم کرم های خوب خریدم استفاده کردم عشق کردم اما ماهی بوده دیدم پس انداز کنم بهتره بازم از خودم نزدم مکمل های ایرانی قیمت پایین خریدم  اینطوری هم به قول شما عین شاه زندگی کردن رو تجربه میکنم هم به موقعش ساده زیستی میکنم پس انداز میکنم مثلا ماه قبل ۶ میلیون فقط خرج محصولات زیبایی کردم این ماه یه زینک و ابرسان ایرانی و یه شامپو تقویتی ایرانی خریدم نهایت ۱ تومن شد ولی کارمو راه انداخت و بقیشو پس انداز کردم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دوشنبه محمد زاده خیلی موفقه الگوی خوبیه برات

من به شما کاری نداشتم و اومدم تو یه تاپیک نظرم و گفتم ولی شما هم به خودم توهین کردی هم اینکه به کسی که به نظر من آدم موفقیه توهین میکنین  ، چقدر براتون توهین کردن راحته 🙂 یادت باشه اینجا سایت تحمیل نظر نیست الآنم شخصیتم اجازه نمیده که بیشتر از این باهات بحث کنم 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

همین که اجاره نشینی رو به خونه داشتن ترجیح میدی معلومه الگوت 🙄

ببخشید دیگه از شما اجازه نگرفتم الگوم کی باشه و چه چیزی رو ترجیح میدم ببخش به بزرگی خودت

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...