2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو مازندران خونه ۱۶۰متری ۴تا۵میلیارد قیمتش نگو که با این پول نمیشه رفت😂😂😂

والا بااین پولا خارج از ایران باید مستاجر خارج از شهرشد اونم تو واحد۳۰متری و مثل خر کار کرد تا شکمو سیر کرد،نمیسه زندگی راحتی داشت

طرف دکتره،به میلیارد پول نمیگه،رفته اونجا میگه بازم تو فشارم کاش بیشتر داشتم تا کمی راحت بودم

به نظرم یه خونه کوچکتر ولی با نقشه بهتر بخر ،به نظرم زندگی کردنتو این خونه سخته ،حداقل اگر نشیمن یا ...

قطعا همینه 

فقط زمانی میتونه شبیه خونه بشه که از بیخ خرابش کنیم دوباره بسازیم

همه میگن بعد عید قیمت ملک ها قراره بدجور بالا بره من سعی میکنم نهایت تا یه هفته تصمیم بگیرم کل امروز ...

امیدوارم خوبشو پیدا کنی و بخری

خدا همسایه بدو لعنت کنه، سر منم اومده

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

یه خونه یه طبقه متوسط وسط شهر بگیر حالا بازار مرکز هم نهحداقل دسترسی داشته باشی

همش پنج دقیقه فاصله داره با شهر 

وسط شهر وسعم نمیرسه عزیزم

کسی هم نیس کمکم کنه متاسفانه

همش پنج دقیقه فاصله داره با شهر وسط شهر وسعم نمیرسه عزیزمکسی هم نیس کمکم کنه متاسفانه

خرید بهتر از اجاره و رهن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

امیدوارم خوبشو پیدا کنی و بخریخدا همسایه بدو لعنت کنه، سر منم اومده

الهی جز جگر بگیره

من حلالش نمیکنم تا مردنم

یعنی از من بی ازارتر هیشکی نیس بخدا

نه بچه هام سر و صدا دارن نه خودم 

یه جور زندگی میکنم انار تو خونه کسی نیس ولی بدجور بی وجدانی کردن در حقم

من دوتا بچه کوچیک دارم پسرم سر بیرون بازی کردن هر روز دنار از روزگارم درمیاره همش سه سالشه ولی نیاز ...

عزیز من وضعم خوبه بذ نیس شکر خدا بخاطر شغل شوهرم اومدیم ی روستا سرسبز شمال 

وای باورت نمیشه یه خونه صد متری دو خواب هال بزرگ تر تمیز اشپز بزرگ یه حیاط پونصذ متری با درخت و باغچه خاکی احاره کردیم عاشق اینجام بچم کیف میکنه تازه دارم زندگیو میفهمم بچم همش حبس بود نمیدونس چجوری بازی کنه همش گوشی دسش یا تی وی

عزیزم با این وضعیت تورم شاید با این پول الان بتونی خونه بخری ولی بعدا خدا داند پولی ک بابت رهن میره ارزشش هرروز کمتر میشه و قیمت خونه بیشتر ب این چیزا خوب فکر کن 

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..