2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6105 بازدید | 154 پست

اشتباه کردید که قبل از پیدا کردن خونه جدید خونتونو فروختید. 

به هرحال سریع تر ملک جایگزین تهیه کنید 

به اجاره فکر نکنید. چون ثرمایتون همینه و پول پیشی که می‌گذارید، جدای از بی ارزش شدن، برای سال بعد کمه و باید بهش اضافه کنید. 

به نظرم متراژ رو پایین بیارید و داخل شهر، یک منطقه ای که بدونید راکد نیست و پولتون حفظ میشه خونه بخرید تا فعلا ارزش پولتون از بین نره. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگردی و خونه ی بهتری همون نزدیک شهر بخری که خرج نداشته باشه که بهتره ولی اگه گیرنمیاد همین که پیداش کردین بخرین رهن و اجار بدین و خودتون برین تو شهر یجا قیمت مناسب رهن و اجار بشینید اگه خونه ی خارج شهر برا مستاجرم لازم خرجش کنین از پول رهن کمی خرج خونه کنین 

چون اگه پولی که دارین خونه بخرین بی ارزش نمیشه و روز به روز به ارزش ملک افزوده میشه ولی اگه رهن بشینید جای لوکس تا چندسال دیگه همش باید دنبال پول و وام و.....باشید که بزارین رو پول رهن که بتونین دوباره رهن بشینید

به قول نوید محمدزاده : پنج سال جوری زندگی کردم شاه نکرد ، من بودم دوست داشتم تو اون خونه لوکسه زندگی ...

ایشون درامد دارن و می‌دونن که با پولی که برای خرید خونه می‌گذارن، می‌تونن کار کنن و درامدشون رو بیشتر کنن. 

به همین جهت حتماً با حداقل ثرمایشون جایی رو اجاره کردن و پولشونو توی بیزنس خرج می‌کنن. 

کاری که خیلی از ثروتمندان انجام میدن. 

ولی برای کسی که تمام ثرمایش همین ملکی هست که فروخته، اجاره ی منزل بالاتر از شرایطشون، میشه سوخت ثرماشون! 

و در طول ۱ تا نهاتا ۲ سال اینده دیگه نه می‌تونن اونجا رو اجاره کنن و مه ملکی تهیه کنن. 

در این شرایط باید حتما ابتدا به فکر حفظ ثرمایه اولیشون باشن. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

من بخدا فک میکردم همه از شهر خودمن ::)))))))

😂😂🤒💔

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من چیز زیادی از اجاره رهن نمیدونم چون تو روستا زندگی می‌کنیم خودمون خونه داریم ولی من اینو میدونم که تو ایران روز به روز ارزش پول میاد پایین و حتما پول اون رهن هر چند وقت زیاد میشه 

شما اگه یه خونه خارج شهر بگیری بهتره به نظرم خیالت راحته که یه خونه داری وگرنه همیشه باید نگران اجاره خونت باشی فلان تاریخ قرار داد تموم میشه 

شما اگه این پول رو برید خونه بخرید خیلی کم پیش میاد ارزش مادی حتی اون زمینی که خونه توش هست بیاد پایین 

معلومه صاحب خونه بودن تو بگو یه اتاق مستاجری نهایت یه شب تو هتل ..اما همیشگی نیست نگرانی مدت زمان

دقیقا

هر کی میخاد استرس بگیره و شب نخابه مستاجر بشه

ان شاالله صاحب خونه بشی 

چاردیواری ، اختیاری

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه