2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 143 پست
چون پولم در حد وسطای شهر نیس عزیزممن بدجور ضرر کردم تو فروش خونه یا خارج شهر مبتونم یا هم اجاره

سریع تر خونه بخر به این مملکت اعتباری نیستا، 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۰, متر عالیع کم کم داخلش بازسازی کن 

توی این دنیای بزرگ یه خونه و سرپناه ادم لازمه داشته باشه الان که همه رو آوردن به روستا توی شمال توی روستا خونه بزرگ میخرن چرا باید چون مرکز شهر باشی تو چهل متر زندگی کنی؟

شما هم فک میکنی اینجا همه از تهرانن؟؟من اول فک میکردم همه از تهرانن خخخ

😂😂نه من اینجوری فک نمیکردم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

تا پول جمع کنی ارزش پول با تورم این مملکت به چس تومن میرسه یه واحد 50 متری هم نمیشه بخره.تو ایران یک ...

منظورم قطعا اسکناس هزارتومنی نبود که منظورم سرمایه گزاری طلا یا دلار یا گرفتن وامی چیزی بود

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

سریع تر خونه بخر به این مملکت اعتباری نیستا،

همه میگن بعد عید قیمت ملک ها قراره بدجور بالا بره 

من سعی میکنم نهایت تا یه هفته تصمیم بگیرم 

کل امروز رو دنبال خونه بودم

چون پولم در حد وسطای شهر نیس عزیزممن بدجور ضرر کردم تو فروش خونه یا خارج شهر مبتونم یا هم اجاره

با اجاره دوباره ضرر خواهی کرد مطمین باش

پس فعلا خونه خارج شهر رو بخر تا چندسال خیالت راحته اسباب کشی نداری اضافه شدن پول رهن و اجاره نداری ارزش پولت حفظ شده

تاپیکام گویای همه چیهمن دیگه صبرم لبریز شد پیر شدم این خرابشده انواع مریضی روحی گرفتم

یه خورده به سر وضع خونه برسین به خدا حال روحیت هم خوب میشه مستقلی و حیاط هم که داره برا خودت سبزی بکار گل بکار 

عصرها یه آبپاشی کن حیاط رو از این رو به این رو میشی 

۱۶۰, متر عالیع کم کم داخلش بازسازی کن توی این دنیای بزرگ یه خونه و سرپناه ادم لازمه داشته باشه الان ...

من دوتا بچه کوچیک دارم پسرم سر بیرون بازی کردن هر روز دنار از روزگارم درمیاره 

همش سه سالشه ولی نیاز داره به محیط باز برای بازی کردن 

این خونه ام 70 متر بود

بازم برای ما کوچیک بود نمیتونم تو خونه ی کوچکتر زندگی کنم بچه هام گناه دارن

منظورم قطعا اسکناس هزارتومنی نبود که منظورم سرمایه گزاری طلا یا دلار یا گرفتن وامی چیزی بود

خب دیگه اگه بخواد رهن بده برا بالا شهر مجبوره همه پولشو یا بخش زیادیش بده بره عملا پولش از کفش میره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یه خورده به سر وضع خونه برسین به خدا حال روحیت هم خوب میشه مستقلی و حیاط هم که داره برا خودت سبزی بک ...

شوهرمم همینو میگه 

توروخدا به من نخندین ولی یکم از خونه ترسیدم حس میکنم جن داره😂😂😂

به نظر من برو با یه مقدار از پولت تو حاشیه شهر مستاجر شو..

بقیه ی پولت رو سکه و.. بخر 

و کم کم زیادش کن تا بتونی یکی دو سال بعد خونه جای خوب بخری