2777
2789
عنوان

اولین باری که با سایت آشنا شدی رو یادته

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 81 پست
وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر مسخره بود امکانات سایت😭🤣🤣🤣🤣

امکانات صفر بود ولی خب خیلی جالب بود برا ما چون هیچ برنامه چتی وجود نداشت .فقط این سایت بود و چت یاهو مسنجر .

حتی گوشیم نداشتیم 

من انقد پز میدادم ک اره من با کامپیوتر با هرکی دلم میخاد حرف میزنم اونم جوابمو میده 🤣🤣

😂😂 من چندتا اکانت داشتم یکیش که همون اولی بود تعلیقم کردن دومین اکانت سال ۱۴۰۰ زدم و سال ۱۴۰۲ تعلی ...

😂😂😂😂 بیخیالششش

منم این سومین اکانتمه

دومی رو دارم هنوز ولی اینقد تاپیکام شرو وره دیگ ماریس ندارم اون از 99😂🤦🏻‍♀️

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانات صفر بود ولی خب خیلی جالب بود برا ما چون هیچ برنامه چتی وجود نداشت .فقط این سایت بود و چت یاه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره برا اون دوره شیرین بود

کاربری ها اون موقع زیاد بودن یا کمم؟

ولی من هنوزم عاشق این چیزام بقیه عکس عروسیسونو فرمالیته و خونه بزارم🥲😂

وای منمم انجمن نو عروس میرفتم هی نگاه میکردم عکس خونه هاشونو عکس عروسیشون رو ،ولی دیگه جمع کردن عکس هاهم رفت

عکس های عروسی خودمم ۱۰۰ بار نگاه کردم،اوایل ازدواج کلی عکس گرفتم از جهزیه ام و...

حیف اون سایتو جمع کردن دیگه

❤Che khobe ke daramet

شما کلا هرچی بخوای تو نت سرچ کنی تو پیشنهادا اون موضوع سرچ با پسوند نی نی سایت میاد جلو  🤣

دیگه نیازی به آشنایی نداره

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

😂😂😂😂 بیخیالشششمنم این سومین اکانتمهدومی رو دارم هنوز ولی اینقد تاپیکام شرو وره دیگ ماریس ندارم ا ...

وای آدم وقتی تاپیکای قبلیش میخونه شرمنده میشه اصلا 😂😂👍🏻👍🏻

منم یکی از اکانتام پس گرفتم با خودم میگفتم خدایا اینا چیه من نوشتم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
وای منمم انجمن نو عروس میرفتم هی نگاه میکردم عکس خونه هاشونو عکس عروسیشون رو ،ولی دیگه جمع کردن عکس ...

من آشنایی ندارم با سایتی که میگید ولی کاش داشتم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اره برا اون دوره شیرین بودکاربری ها اون موقع زیاد بودن یا کمم؟

کم بود در حدی ک همه رو میشناختم .یا عضو جدید میومد سریع میفهمیدیم 

همه اسما تقریبا شبیه هم بود .مامان بهار .مامان سارا .مامان علی 🤣🤣

شما کلا هرچی بخوای تو نت سرچ کنی تو پیشنهادا اون موضوع سرچ با پسوند نی نی سایت میاد جلو 🤣دیگه نیاز ...

نینی سایت فقط اونجای که یکی قبل تو مشکلت رو تاپیک کرده:)🤣هر مشکلییی

وای آدم وقتی تاپیکای قبلیش میخونه شرمنده میشه اصلا 😂😂👍🏻👍🏻منم یکی از اکانتام پس گرفتم با خودم م ...

🤣🤣🤣🤣من حتی روم نیست ببینمشون

کل زندگیم رو گفتم اه

کم بود در حدی ک همه رو میشناختم .یا عضو جدید میومد سریع میفهمیدیم همه اسما تقریبا شبیه هم بود .مامان ...

الهییی همه ماماناااا،🥺🥺😂😂😂

نینی سایت فقط اونجای که یکی قبل تو مشکلت رو تاپیک کرده:)🤣هر مشکلییی

بخدا یه بار اشتباه تایپی داشتم تو سرچم، دقیقا یکی با همون اشتباه تایپی با پسوند نی نی سایت اومد جلو 😂

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

بخدا یه بار اشتباه تایپی داشتم تو سرچم، دقیقا یکی با همون اشتباه تایپی با پسوند نی نی سایت اومد جلو ...

وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من آشنایی ندارم با سایتی که میگید ولی کاش داشتم

فقط میتونم بگم بهتریت سایت بود مخصوصا برا ی دختر ۱۱/۱۲ ساله که تازه وارد دنیای دخترانگی میشه 

فک کنم ی تاپیک بود همه از عکس های عروسیشون عکس میزاشتن

ی تاپیک بود همه از میز ارایش هاشون عکس میزاشتن

ی تاپیک بود همه از ظرف هاشون عکس میزاشتن

ی تاپیک بود همه از مدل موهاشون تو عروسیشون عکس میزاشتن و...

خودشم اینجوری نبود مثلا ۳/۴ صفحه  باشه همه تاپیک ها ۵۰/۶۰ صفحه بود کل صفحه ها هم عکس

😅

❤Che khobe ke daramet
🤣🤣🤣🤣من حتی روم نیست ببینمشونکل زندگیم رو گفتم اه

من تازه بعضی هاشون رفتن تو سرچ گوگل 

یعنی میخوام خودکشی کنم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .