2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 137 پست

تصمیم سختیه. والا من میخام پول جمع کنم خونه بخرم ی جای معمولی و زمین بخرم بیرون شهر برا آخرهفته ها. واقعا دلم میخادازشهر فرارکنم ولی مجبورم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج شهر اما مال خودم باشه.من تحمل اجاره نشینی و این که هر چند وقت یک بار وسیله از این طرف به اون طرف جا به جا کنم ندارم ترجیحم اینه ۴۰ متر باشه اما برای خودم باشه.

❤️❤️ 

فعلا بالاشهر تا پولم رو جمع کنم

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

باید ببینی اولویتای خودت چیه 

شاید بعدا فرصت صاحب خونه شدن سخت تر بشه ، اگه الان اونجا امنیت کافی داره صاب خونه شدن خیلی خوبه ولی به شرطی که محله خوبی باشه دوست ناباب همسایه ناباب ، مردم با فرهنگ پایین نداشته باشه

معلومه میخریدم اون خونه لوکس سال بعد اجارش دوبرابرمیشه میتونی یه ساله دوبرابرکنی پول پیش وکرایتو؟؟؟  عاقلانه تصمیم بگیر ن احساسی اینجایه مشت بچه سال هستن ک هنوز واردزندگی نشدن ک بتونن خوب راهنماییت کنن حواست باشه گول حرفارونخورک میگن بروحالشوببربالاشهر ن هیچ خبری نیس اسمون خداهمه جایه رنگه