من یه اخلاقی دارم وقتی خسته هستم یا مریضم نمیتونم خودمو کنترل کنم شوهرمم میره مخم اینجور مواقع منم عصبی میشم میزنم تو گوشش بعد دست من ظریفه خدایی لاجرم مگه چقد درد داره
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
آفرین دقیقا منم بهش میگم وقتی من مریضم اذیتم نکن که اینجوری بشه ولی اون عمدا انگار حرصم میده
اونم عصبی شد باید بزنه؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بقیشو بخون خب خودمم گفتم که پشیمونم میخام این اخلاق بیخود رو ترک کنم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وقتی دعواتون میشه ازش فاصله بگیر که نزنیش ممکنه شوهرت به تقلید از خودت دست روت بلند کنه
میگم دیگه جدیدا میخواد تلافی کنه واسه همینه من میخام ترکش کنم دیشب اونم تلافی کزد ولی آرون زد ولی هب خیلی بدم اومد قهکردیم هر دو با هم ولی من بیشتر
نه آخه زدن من تا اون من کلا چقد زور دارم مگه بعد اون بخواد منو بزنه چسبیدم به دیوار ولی خب میدونم که ...
نفست عملت درست نیست عزیزم کاری به میزان درد نداریم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نفست عملت درست نیست عزیزم کاری به میزان درد نداریم
درسته میفهمم خودمم به خودم قول دادم تکرار نکنم حتی به شوخی