2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 52 پست
مشاور نیاز نیست من خودم بهش میگم آقا وقتی من مریضم منو حرصی نکن بعد تقصیر خودشم بود از اول ازدواج گذ ...

واقعا ب مشاور نیاز داری همسرت ادم خوبیه یعنی باید بزنتت تا ازسرت بیفته 😐🤕

چی بگم والا

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

شوهر من ی بار زد تو گوشم خودشم گریه کرد گفت بخدا نمی‌خواستم اینجوری بشه خدا بزنم که دست بلند کردم،ام ...

منم بخدا دیگه ترک میکنم الان هفت ساله من این کارو تکرار میکنم شرف خودمو بردم تو عصبانیت این کارو میکنم بعد باید یه روز منت آقا رو بکشم تازه الان یاد گرفته تلافی میکنه و من بهم برمیخوره و گریه و زاری میگم دست روم بلند می‌کنی اونم میگه من فقط تلافی کردم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ب مشاور نیاز داری همسرت ادم خوبیه یعنی باید بزنتت تا ازسرت بیفته 😐🤕چی بگم والا

نه بخدا دیگه به خودن قول دادم تکرار نکنم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اووون

نه اینجوری نیست اتفاقا خیلی آقاست بخدا 

فقط من با رفتارم یکم بی ادبش کردم هفت ساله داره تحمل میکنه تازه آلان داره تلافی میکنه بدبخت

نه اینجوری نیست اتفاقا خیلی آقاست بخدا فقط من با رفتارم یکم بی ادبش کردم هفت ساله داره تحمل میکنه تا ...

امیدوارم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چرا کاری میکنه اون عادت کنه دست روت بلند کنه چرا داریش عادیش میکنی براش؟؟؟

دیوونم 

دیگه به خودم قول دادم تکرار نکنم یعنی دستم بشکنه اگه اینجوری کنم بخدا نمیدونم چرا اینجوریم من فق، بل شوهرم اینجوریم اونم لشتباه کرد از روز اول هیچی نگفت 

امیدوارم

تو چی میگی این وسط انگار کف بینی امیدوار نباش لازم نیس تحلیل کنی شخصیت کسیو که اصلا چیزی ازش نمیدونی

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
دیوونم دیگه به خودم قول دادم تکرار نکنم یعنی دستم بشکنه اگه اینجوری کنم بخدا نمیدونم چرا اینجوریم من ...

عزیزم ننداز گردن اون 

بدبخت فکر کرده از سرت میوفته نکن برای خودت نتیجه بدی داره در اخر 

عزیزم ننداز گردن اون بدبخت فکر کرده از سرت میوفته نکن برای خودت نتیجه بدی داره در اخر

بخدا اعصابم خورده دیشب  باز دعوامون شد منم پریودم خسته هم بودم  دو تازدم زیر گوش اون حالا اونم میخاست تلافی کنه و من قهر و اون قهر. فردا هم میخاد بره مسافرت نمیدونم چه جوری باهاش آشتی کنم دلم براش میسوزه 

بخدا اعصابم خورده دیشب باز دعوامون شد منم پریودم خسته هم بودم دو تازدم زیر گوش اون حالا اونم میخاس ...

من خودم‌کنترل خشمم افتضاحه ولی خیلی داغون باشم میرم اتاق مشت میزنم متکا یه چیزی پرت میدم اروم میشم 

خشمتو‌روی چیز دیگه خالی کن 

کاری نداره اشتی کن اگه مرد خوبیه برو اشتی کن اینطور نفرست بره مسافرت 

من خودم‌کنترل خشمم افتضاحه ولی خیلی داغون باشم میرم اتاق مشت میزنم متکا یه چیزی پرت میدم اروم میشم خ ...

فردا باهاش آشتی میکنم هر جور شده نمیزارم اینجوری بره مخصوصا که داره میره زیارت 

لعنت به من 

فردا باهاش آشتی میکنم هر جور شده نمیزارم اینجوری بره مخصوصا که داره میره زیارت لعنت به من

پیشاپیش زیارتش قبول بگو برات دعا کنه دست بزنتو ترک کنی 🤣

پیشاپیش زیارتش قبول بگو برات دعا کنه دست بزنتو ترک کنی 🤣

ممنون🤣