من یه اخلاقی دارم وقتی خسته هستم یا مریضم نمیتونم خودمو کنترل کنم شوهرمم میره مخم اینجور مواقع منم عصبی میشم میزنم تو گوشش بعد دست من ظریفه خدایی لاجرم مگه چقد درد داره
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شوهر من ی بار زد تو گوشم خودشم گریه کرد گفت بخدا نمیخواستم اینجوری بشه خدا بزنم که دست بلند کردم،ام ...
منم بخدا دیگه ترک میکنم الان هفت ساله من این کارو تکرار میکنم شرف خودمو بردم تو عصبانیت این کارو میکنم بعد باید یه روز منت آقا رو بکشم تازه الان یاد گرفته تلافی میکنه و من بهم برمیخوره و گریه و زاری میگم دست روم بلند میکنی اونم میگه من فقط تلافی کردم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واقعا ب مشاور نیاز داری همسرت ادم خوبیه یعنی باید بزنتت تا ازسرت بیفته 😐🤕چی بگم والا
نه بخدا دیگه به خودن قول دادم تکرار نکنم
فقط من با رفتارم یکم بی ادبش کردم هفت ساله داره تحمل میکنه تازه آلان داره تلافی میکنه بدبخت
نه اینجوری نیست اتفاقا خیلی آقاست بخدا فقط من با رفتارم یکم بی ادبش کردم هفت ساله داره تحمل میکنه تا ...
امیدوارم
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دیگه به خودم قول دادم تکرار نکنم یعنی دستم بشکنه اگه اینجوری کنم بخدا نمیدونم چرا اینجوریم من فق، بل شوهرم اینجوریم اونم لشتباه کرد از روز اول هیچی نگفت
عزیزم ننداز گردن اون بدبخت فکر کرده از سرت میوفته نکن برای خودت نتیجه بدی داره در اخر
بخدا اعصابم خورده دیشب باز دعوامون شد منم پریودم خسته هم بودم دو تازدم زیر گوش اون حالا اونم میخاست تلافی کنه و من قهر و اون قهر. فردا هم میخاد بره مسافرت نمیدونم چه جوری باهاش آشتی کنم دلم براش میسوزه
من خودمکنترل خشمم افتضاحه ولی خیلی داغون باشم میرم اتاق مشت میزنم متکا یه چیزی پرت میدم اروم میشم خ ...
فردا باهاش آشتی میکنم هر جور شده نمیزارم اینجوری بره مخصوصا که داره میره زیارت
لعنت به من
پیشاپیش زیارتش قبول بگو برات دعا کنه دست بزنتو ترک کنی 🤣
ممنون🤣