2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 6484 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد من ۳۶ سالشههر کی میفهمه ۳۶ سالشهمیگه وا هم سنای این بچه دارنوا الان نامزدید؟وا دهه شصتی و مجرد ...

آره منم نامزد قبلیم همین سنی بود 

همگی مسخرم میکردن 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

آره متاسفانه قیافه پسرا این سنی هم جذاب تره دخترا نه

بابا خودتخریبی نکن این جدابیت چهره به ژن هست 

پسر داییم ۳۲ سالشه موهاش سفید شده چهرش افتاده اصلا و مجرد هم هست دیگ جدیدا تو مهمونیا نمیاد زیاد بسکه بهش گفتن پیرمرد واقعا از قیافه افتاده. 

دختر عموی مامانم هم باز ۳۵ سالشه پزشکه مستقله ببینیش حال میکنی انقد خوشگل و ورزشکاریه 

ربطی نداره به سن که 

نامزد من ۳۶ سالشههر کی میفهمه ۳۶ سالشهمیگه وا هم سنای این بچه دارنوا الان نامزدید؟وا دهه شصتی و مجرد ...

میگفتن بهم نمیخورید انقد گفتن تا یک جایی منم کم آوردم البته اگه خیانت نمی‌دیدم جدا نمی‌شدم ولی چون خیلی مردم تو گوشم خوندن خودمو‌ حیف دیدم و بیچاره تر کردم خودمو 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

عزیزم اون دیگه به شانس بوده یا دختره زرنگ بوده اگه عین ما ساده میبودن که هیچی

نه عشقم نزار مردم با حرف مفتشون روحیت رو خراب کنند من تو ارایشگاه ۱۰۰ تا دختر بسن بالا با ازدواج موفق در سنین بالا دیدم کم سن ازدواج میکنی میگن ببینم چه مشکلی داشت زود شوهر دادنش سن بالا ازدواج کنی میگن چرا ازدواج نکرده مردم زر زیاد میزنن اما تو راه خودتو برو از مجردیت لذت ببر بموقعشم یه کیس خفن بزن ازدواج کن همه جر بخورن

آره منم نامزد قبلیم همین سنی بود همگی مسخرم میکردن

دیگه آدم بی شخصیت همینه

ولشون کن

بخوایم ببینیم مردم چی میگن زندگی نمیکنیم

مردم فضول هر طوری باشی یه ایرادی ازت میگیرن

گور باباشون

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بابا خودتخریبی نکن این جدابیت چهره به ژن هست پسر داییم ۳۲ سالشه موهاش سفید شده چهرش افتاده اصلا و مج ...

خوب پزشکه دیگه منم پزشک میبودم تا ابد مجرد به کتفم نبود 

نه عشقم نزار مردم با حرف مفتشون روحیت رو خراب کنند من تو ارایشگاه ۱۰۰ تا دختر بسن بالا با ازدواج موف ...

شانس کیس خوب و که ندارم فقط شکست عشقی 

آره 😭😭😭💔نامردیه

من خودم مجردم متولد ۷۶ ، خواستگاری داشتم متولد ۶۰ یا خواستگاری داشتم از خانمش جدا شده بود تازه به من می‌گفت قبلا دوست پسر اینا که نداشتی ! ، یه مورد دیگه بود پسره شغل نداشت خونه زندگی نداشت قرار بود برم خونه مادرشوهر زندگی کنم فقط خدا می‌دونه چقدر اذیت شدم 

من خودم مجردم متولد ۷۶ ، خواستگاری داشتم متولد ۶۰ یا خواستگاری داشتم از خانمش جدا شده بود تازه به من ...

واقعا نامردیه در حق دخترا 

میگفتن بهم نمیخورید انقد گفتن تا یک جایی منم کم آوردم البته اگه خیانت نمی‌دیدم جدا نمی‌شدم ولی چون خ ...

دقیقا منم ناراحت میشم و گاهی میگم نکنه واقعا کم بیارم

همش ترسم همینه که پشت سرم چی میگن چه حرفایی میزنن

ولی گور بابای مردم

الهی همه مون خوشبخت شیم

مردم فضولم انقدر تو خوشی شون گرفتار شن که وقت نکنن دهن وا کنن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐