سلام من هفتهی پیش تو ژیمناستیک حرکت عقرب زدم و با اینکه خیلی به کمرم فشار اومد چندین بار زدم و مربی هم تذکر نمیداد تازه بیشتر فشار میداد و اون لحظه درد احساس نکردم بعد از دو روز یه خم به عقب رفتم متوجه شدم خیلی کمر درد دارم و کمرم اصلا خم نمیشه باز با این وجود انجام دادم تمریناتو الان یک هفته میگذره و دردم بیشتر شده میترسم به کمرم فشار اومده باشه نمیدونم دقیقا چی شده به دیسکم فشار اومده یا چیزه خاصی نیست و درد عضلانیه ، قسمت گودی کمرم فقط درد میکنه و بیشتر سمت چت ولی دردش فقط موقعی هست که رو به عقب خم میشم و به پشتم فشار میارم مثلا رو به شکم میخوابم یا حرکات خم به عقب مثل کبری و پل انجام میدم در حالت عادی درد ندارم راستش خیلی نگرانم که اتفاق بدی نیوفتاده باشه میترسم و اینکه انعطاف کمرم خیلی بالاس خواستم بپرسم کشی اطلاع داره با این علائمی که گفتم بدونه دقیقا چه اتفاقی افتاده دیسکه یا هر چیز دیگه ی ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادمه منم تو وزنه برداری مربی وزنه سنکین تر برام گذاشت بهش گفتم زیادده گفت نه خودشه اونقدر زور زدم ترکیدم نتونستم بعد هم وزنه خودمو انجام دادم فردا پس فرداش یکی دوهفته همینجوری عین تو هلاک بودم از درد
مربی که کف دستش بو نکرده فک کرده شما انعطاف داریمیگفتی تو این حرکت کمرم درد میگیرهچند سالته؟
انعطافم خیلی بالاس عزیزم انعطاف کمرم و چندین ساله دارم کار میکنم هم خودم هم مربی آگاه بودیم که انعطاف دارم که انجام دادم ولی چون چندین بار تکرار کردم فشار اومد
اگه چند سال کار میکنی و ادعا داری عزیزم خودت باید عصلت میکشید دیگهخیلی مراقب باش ورزش برای سلامتیه ا ...
قبلا زده بودم این حرکتو هیچ دردی نداشتم اصلا ولی چون چندین بار تکرار کردم داشتیم فیلم میگرفتیم فشار اومد و تو حرکت عقرب کل فشار رو گودی کمره انقد باید بری جلو که فشارو بندازی رو کتف ولی واسه من فقط رو کمر بود ، مربی هم مثل اینکه اصلا حواسش به این موضوع نبوده🤦🏻♀️