2777
2789
عنوان

آسیب کمر در ورزش

73 بازدید | 15 پست

سلام من هفته‌ی پیش تو ژیمناستیک حرکت عقرب زدم و با اینکه خیلی به کمرم فشار اومد چندین بار زدم و مربی هم تذکر نمی‌داد تازه بیشتر فشار میداد و اون لحظه درد احساس نکردم بعد از دو روز یه خم به عقب رفتم متوجه شدم خیلی کمر درد دارم و کمرم اصلا خم نمیشه باز با این وجود انجام دادم تمریناتو الان یک هفته میگذره و دردم بیشتر شده میترسم به کمرم فشار اومده باشه نمی‌دونم دقیقا چی شده به دیسکم فشار اومده یا چیزه خاصی نیست و درد عضلانیه ، قسمت گودی کمرم فقط درد میکنه و بیشتر سمت چت ولی دردش فقط موقعی هست که رو به عقب خم میشم و به پشتم فشار میارم مثلا رو به شکم می‌خوابم یا حرکات خم به عقب مثل کبری و پل انجام میدم در حالت عادی درد ندارم راستش خیلی نگرانم که اتفاق بدی نیوفتاده باشه میترسم و اینکه انعطاف کمرم خیلی بالاس خواستم بپرسم کشی اطلاع داره با این علائمی که گفتم بدونه دقیقا چه اتفاقی افتاده دیسکه یا هر چیز دیگه ی ؟

مربی که کف‌ دستش بو نکرده فک کرده شما انعطاف داری

میگفتی تو این حرکت کمرم درد میگیره

چند سالته؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی زیاد فشار اومده دیسک هم شاید باشه 

یادمه منم تو وزنه برداری مربی وزنه سنکین تر برام گذاشت بهش گفتم زیادده گفت نه خودشه اونقدر زور زدم ترکیدم نتونستم بعد هم وزنه خودمو انجام دادم فردا پس فرداش یکی دوهفته همینجوری عین تو هلاک بودم از درد 

مربی که کف‌ دستش بو نکرده فک کرده شما انعطاف داریمیگفتی تو این حرکت کمرم درد میگیرهچند سالته؟

انعطافم خیلی بالاس عزیزم انعطاف کمرم و چندین ساله دارم کار میکنم هم خودم هم مربی آگاه بودیم که انعطاف دارم که انجام دادم ولی چون چندین بار تکرار کردم فشار اومد 

انعطافم خیلی بالاس عزیزم انعطاف کمرم و چندین ساله دارم کار میکنم هم خودم هم مربی آگاه بودیم که انعطا ...

اگه چند سال کار میکنی و ادعا داری عزیزم خودت باید عصلت میکشید دیگه

خیلی مراقب باش ورزش برای سلامتیه انعطاف هم تا یه حدی خوبه به فکر پیری و ارتوروزت هم باش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خدا کنه درد عضلانی باشه دیسک نباشه فقط

حالا تحمل کن مثلا تا سه هفته اینا 

اگه خوب نشد برو دکتر 

من حتی سه ماه بعدشم خوب نشدم مینشستم تو اشپزخونه تا یکاری کنم دیگه بلند شدنم با خدا بود فقط ۱۹سال داشتم 

حس میکنم دیسک خفیف دارم ولی تا حالا دکتر نرفتم

اگه چند سال کار میکنی و ادعا داری عزیزم خودت باید عصلت میکشید دیگهخیلی مراقب باش ورزش برای سلامتیه ا ...

قبلا زده بودم این حرکتو هیچ دردی نداشتم اصلا ولی چون چندین بار تکرار کردم داشتیم فیلم می‌گرفتیم فشار اومد و تو حرکت عقرب کل فشار رو گودی کمره انقد باید بری جلو که فشارو بندازی رو کتف ولی واسه من فقط رو کمر بود ، مربی هم مثل اینکه اصلا حواسش به این موضوع نبوده🤦🏻‍♀️

حالا تحمل کن مثلا تا سه هفته اینا اگه خوب نشد برو دکتر من حتی سه ماه بعدشم خوب نشدم مینشستم تو اشپزخ ...

وای سه ماه خیلی بوده الان خوب شدی یا هنوزم اثراتش هست ؟

وای سه ماه خیلی بوده الان خوب شدی یا هنوزم اثراتش هست ؟

بنظرم از قبل یکمی بهتر شدم 

ولی هروقت میرم بازار مثلا بعد دوساعت کمردرد میگیرم زود، 

حس میکنم بخاطر اون اتفاقه هست🥺

بنظرم از قبل یکمی بهتر شدم ولی هروقت میرم بازار مثلا بعد دوساعت کمردرد میگیرم زود، حس میکنم بخاطر او ...

صدردصد بخاطر همون بوده آسیب دیدی ، تونستی دکتر برو هنوزم دیر نشده چون ادامه دار شده