2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 7645 بازدید | 221 پست
دیگه آدم بی شخصیت همینهولشون کنبخوایم ببینیم مردم چی میگن زندگی نمیکنیممردم فضول هر طوری باشی یه ایر ...

من متاسفانه دهن بین بودم خیلی تاثیر می‌ذاشت روم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه هنوز اول راهی من ۲۸

ن بابا من تو روستا زندگی میکنم هم سنای من بچه دارن من ن تنها اینکه سر و سامون نگرفتم ازدواج ناموفق م ذاشتم

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

واقعا نامردیه در حق دخترا

یادمه اوایل گریه میکردم ناراحت میشدم حرص می‌خوردم ولی به مرور زمان عادت کردم الان راحت میگم نه 

من تو این ۲۸ سال حتی دوست پسر هم نداشتم و کلا سالم زندگی کردم حق منم این نیست ولی 

دقیقا منم ناراحت میشم و گاهی میگم نکنه واقعا کم بیارمهمش ترسم همینه که پشت سرم چی میگن چه حرفایی میز ...

ب من خیلی میگفتن از همه طرف آشنا تو غریبه انقد گفتن که کم آوردم 😭💔

یادمه اوایل گریه میکردم ناراحت میشدم حرص می‌خوردم ولی به مرور زمان عادت کردم الان راحت میگم نه من تو ...

الهی بگردم 

منم خیلی سالم زندگی کردم ولی زندگیم روز به روز بدتر 

ب من خیلی میگفتن از همه طرف آشنا تو غریبه انقد گفتن که کم آوردم 😭💔

🥺😭

ول کن گذشته رو دیگه گذشت😭

نمیدونم بعضیا چشونه که هر جور دلشون میخواد حرف میزنن فکر نمیکنن که این حرفاشون ممکنه چه بروز طرف بیاره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الهی بگردم منم خیلی سالم زندگی کردم ولی زندگیم روز به روز بدتر

ببین من تازگیا رابطم با خدا خیلی خوب شده چون خودمو سپردم دست خودش ، ازدواج بقیه برام مهم نیست خودتو مقایسه نکن تهش افسرده میشی حرف آدما برات مهم نباشه 

🥺😭ول کن گذشته رو دیگه گذشت😭نمیدونم بعضیا چشونه که هر جور دلشون میخواد حرف میزنن فکر نمیکنن که این ...

آره زندگی یکی رو خراب میکنن بعد تنهایی تاوانشو دارم میدم 

ببین من تازگیا رابطم با خدا خیلی خوب شده چون خودمو سپردم دست خودش ، ازدواج بقیه برام مهم نیست خودتو ...

حرف آدما زمانی که باید برام مهم نبود بود 

الان خیلی دلم میسوزه 

ببین من تازگیا رابطم با خدا خیلی خوب شده چون خودمو سپردم دست خودش ، ازدواج بقیه برام مهم نیست خودتو ...

تاپیک های قبلیم و ببین خیلی اذیت شدم 

سنت کمه ازدواج ناموفقت هم مهم نیست همه آدما تو زندگیشون یه گذشته ای دارن سعی کن فراموش کنی به آینده ...

ن بابا سنم که اینجا زیادم هست