2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 6485 بازدید | 206 پست
نه والا بنظرم سن یه عدده هم دختر هم پسر تا وقتی بخودشون برسن و شاد باشن از نظر قیافه و سن فرقی توی ه ...

از نظر ازدواج قطعا دختر ۳۶ ساله سن بالا حساب میشه از دید مردم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پسر اون سن دختر ٢٠ سال میخاد ولی دختر ٣٧ ساله فک کن پسر ٢٠ ساله بخاد🦥

آره دقیقا 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

جوونه خب هیچکس دید بد بهش نداره حتی اگه مجرد باشه

بستگی به محل زندگی و مردمی باهاش هستین داره خب. من دیدم به پسره که ۲۹ سالشه و مجرده میگفتن پیرپسر و دیگ هرجا میرفت خواستگاری جواب نه میشنید چون اینجوری اسمش افتاده بود. 

ولی جاهای بزرگ تر دختر ۴۰ ساله هم واقعا ببینن میگن خوب کاری کردی مجردی و برنامت چیه و فلان دیدما واقعا

بستگی به محل زندگی و مردمی باهاش هستین داره خب. من دیدم به پسره که ۲۹ سالشه و مجرده میگفتن پیرپسر و ...

محل زندگی ما به پسرا نمیگن پیر ولی به دخترا میگن

تو فامیل ما که اینطور نیست دختر داریم ۴۰ سالش شوهر نکرد پیر هم نیست مستقل و شاد کسی هم نمیگه چرا مجر ...

عجب جایی 

پسره چهل سالشه می‌ره دختر ۲۷ ساله رو میگیره ، پسرای سن بالا همیشه شانس ازدواج دارن حتی مردای مطلقه راحت با دختر مجرد ازدواج میکنن ولی دختر سن بالا یا مطلقه حتی خواستگار پیرمرد یا مرد مطلقه با چند تا بچه داره خیلی دردناک هست ولی هست 

مردم حرف مفت زیاد میزنن ولی پر عمل یکسانه من صدتا عروی بالای ۳۵ دیدم با چه مردای خفن و پولداری شوهر ...

عزیزم اون دیگه به شانس بوده یا دختره زرنگ بوده 

اگه عین ما ساده میبودن که هیچی 

جوونه خب هیچکس دید بد بهش نداره حتی اگه مجرد باشه

نامزد من ۳۶ سالشه

هر کی میفهمه ۳۶ سالشه

میگه وا هم سنای این بچه دارن

وا الان نامزدید؟

وا دهه شصتی و مجرد؟

آدم فضول سرش تو همه جاست دختر پسرم نداره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

پسره چهل سالشه می‌ره دختر ۲۷ ساله رو میگیره ، پسرای سن بالا همیشه شانس ازدواج دارن حتی مردای مطلقه ر ...

آره 😭😭😭💔

نامردیه