2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85060 بازدید | 640 پست

شوهرت حق داشته ،من با برادر شوهر اینقد باهم راحت بودیم ،البته بمرور این حالت پیش میاد ،حالا بقیه ش و نمیشه بگم 😁😂کسی اومده بود به مادر شوهرم گفته بود پسرت بگو فاصله بگیره یمقدار از عروست ..کلا حد و حدودش رعایت کن ،مخصوصا مجرد باشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز کامنتا چیه که میگن تقصیر از دختره هست 

اون یارو اول زده

نامزدت از الان سر همچین چیزی زده تو گوشت واقعا باید تو انتخابت تا دیر نشده فکر کنی

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

شوهرت حق داشته ،من با برادر شوهر اینقد باهم راحت بودیم ،البته بمرور این حالت پیش میاد ،حالا بقیه ش و ...

شوهرش حق داشته بزنه تو گوشش سر همچین چیزی

چی میگی عمو چه حقی چرا خودتونو تو سری خور مردا میکنید یعنی لیاقتتون همین قدره؟ 

حق زدن زن رو نداره در هر شرایطی

من از زدن حرفی نزدم ک حمایت نکردم کتک هیچ توجیهی نداره .. ولی خانوم تو عصبانیت همسرش صد درصد مقصره با وجود تذکر اینکه تکرار کرده واقعا بچگی کرده 

پیامام دوباره بخون حتی گفتم جدا بشه ن بخاطر این  تاپیکش  واس بقیه موضوعاتش..

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

شاهد مشاوران خانواده هستیم که دارن درس زندگی میدن ولی توی زندگیه خودشون ییدن😂🌾

ریدن با اون مشاوره هاشون

میگن یارو حق داشته زده گوش دختره

یه مشت توسری خور 

فاز کامنتا چیه که میگن تقصیر از دختره هست اون یارو اول زدهنامزدت از الان سر همچین چیزی زده تو گوشت و ...

چون دلیل نداشته رو پای برادر شوهرش بزنه

حتی اونم رو پاش  زده بود باید بهش شاکی میشد نه اینکه این حرکتو انجام بده 

چقدر بچه گانه و جوگیرانه بوده اون صحنه

فکر کنید این اتفاق بین شوهرتون و خواهرتون بیفته تحمل میکنید این بچه بهزی مسخره را؟؟؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چون دلیل نداشته رو پای برادر شوهرش بزنهحتی اونم رو پاش زده بود باید بهش شاکی میشد نه اینکه این حرکت ...

خب ادم حرصش میگیره

ولی اون یارو نباید. به هیچ حقی میزد من بودم همون لحظه جدا میشدم

امثال شماها چی که بویی از ادب و تربیت نبردین هرچی میاد تو دهنتون بدون فکر میگین برات متاسفم دیگه ریپ ...

😂😂😂😂😂مجددا میگم بحث نداری🤏🏻🤏🏻

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من یه بار برادرشوهرم داشت راه میرفت؛جفت پا انداختم زیر پاش؛شوهرمم خندید مگه چیه!!

فرهنگ خانواده ها فرق میکنه 

ولی در کل کار جالبی نیست 

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

ریدن با اون مشاوره هاشونمیگن یارو حق داشته زده گوش دخترهیه مشت توسری خور

😂😂😂😂من گفتم فقط اون اسکلایی که گفتن غیرتی شده یکی بخودش گرفت داره ریپلای میزنه همش 

توسر خور و کتک خورن اسمشم گذاشتن غیرت حلبک مغزا

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹