2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85043 بازدید | 640 پست

سلام به همگی.نه سال خواننده خاموش این سایتم.الانم فقط اومدم بگم ک عزیز دلم حقت بود ک نامزدت سیلی بهت بزنه.چون این سیلی را باید محکمترشو خودت به برادر شوهرت میزدی ک نه فقط نزدی بلکه باهاش همراهی کردی.حتما نامزدت دلش میخواست داداششو بزنه ولی به هزار دلیل نمیتونست.اگه تو میزدی دل اون هم خنک میشد.یا هم اینقد بیشعور بود ک جلوت در میومد که چرا به داداشم سیلی زدی ک حداقل میدونستی این مرد هم بی غیرته و هم پیش خانوادش پشتت نیست و با خیال راحت از زندگیت پرتش میکردی بیرون.ولی متاسفانه عده زیادی از ما زنها در مقابل مرد زندگیمون تصمیمات درستی نمیگیریم.و افتخار میکنم ب زنهایی ک اینقدر قدرتمند هستند که اجازه نمیدن توسط هیچ مردی لگدمال و خار بشن.

😂😂😂😂من گفتم فقط اون اسکلایی که گفتن غیرتی شده یکی بخودش گرفت داره ریپلای میزنه همش توسر خور و کت ...

بلا نسبت باید رید تو همچین غیرتایی

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلا نسبت باید رید تو همچین غیرتایی

اصلا تعجب میکنم ازین همجنسای احمق 

اسم همچین چیزیو گذاشتن غیرت ذوقم میکنن 

جای اسی بودم مادرشو به عذاش مینشوندم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

سلام به همگی.نه سال خواننده خاموش این سایتم.الانم فقط اومدم بگم ک عزیز دلم حقت بود ک نامزدت سیلی بهت ...

سلام ببخشید خوانندع خاموش باقی بمونید

چیزیکه با صحبت حل میشه رو با برخورد فیزیکی اونم تو نامزدی حل نمیکنن

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

سلام ببخشید خوانندع خاموش باقی بمونیدچیزیکه با صحبت حل میشه رو با برخورد فیزیکی اونم تو نامزدی حل نم ...

مثلا شما که نطق میکنید دارید در و گوهر میریزید؟🥴

برادر نامزدی که حد خودشو نمیدونه با پسری که توی خیابون تیکه میندازه خیلی تفاوتی نمیکنه.اگه به صحبت کردن بود که این خانم باید خودش و همینطور نامزدش به برادره میگفتن ک شوخی بی جا نکنه وقتی نگفتن و کار ب جایی رسید ک این خانم توی دوران نامزدی کتک خورد قراره با چه صحبتی مشکل حل بشه.شک نکن من اندازه حداقل نصف سنت تجربه زندگی مشترک دارم و با کسی که من همسن مادرش میشم روی هوا حرف نمیزنم.ضمنا بنده روی صحبتم با استارتر بودش که کم تجربه ست.خواهشا ریپلای نکنید.شب خوش

چرندیات من تاحالا شوهرم زیاد دست روم بلند کرده منم زدمش نیازی ب طلاق نیس اگ ب دست بلند کردن بود ک ا ...

عزیزم شما تو سری خوری جواب نده 

اونی که ارزش خودشو بدونه اجازه نمیده کسی تحقیرش کنه

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

مثلا شما که نطق میکنید دارید در و گوهر میریزید؟🥴برادر نامزدی که حد خودشو نمیدونه با پسری که توی خیا ...

باید کتک بخوره؟

عزیزم همه مث امثال بعضیا کتک خور نیستن 

از خونه پدر تا شوهر 

دلم میسوزه برای امثال شما حقیقتا 

اینکه سنت بالاست دلیل بر این نمیشه نظرت درسته 

غیرت کوفتیش گل کرده بود همین

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

[QUOTE=399742656]ب نظرم اره سبک بازی نیس اما ت دیگ متاهلی نباید تو پاش میزدی حداقل ولی خب شوهرت باید با برادرش صحبت کن ن اینکه با زدن....

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه 

باید کتک بخوره؟عزیزم همه مث امثال بعضیا کتک خور نیستن از خونه پدر تا شوهر دلم میسوزه برای امثال شما ...

لطفا یا ریپلای نکن یا درست بخون بعد جواب بده.بنده کی گفتم باید کتک بخوره؟گفتم پسری که باهاش شوخی بیجا میکنه خودش میزد توی دهنش.دلت برت خودت بسوزه که حقیقتا حتی ارزش اینو نداری ک دل برات بسوزونم.نظرات مسخرتو برا خودت نگه دار.طرف صحبتم تو نبودی.من طرف صحبتم دختر خانمی هستش ک این تاپیک را گذاشته.دیگه جوابمو نده.چون اصلا ارزش نداره ک بخوام بخونمش