2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85058 بازدید | 640 پست
ول کن بابا آدم خون به مغزش نمی‌رسه اون لحظهالبته زدن زن فرق می‌کنه به دور از شوخی آدم تو زندگی اشتب ...

این چیزی که من از استارتر شنیدم دست شوهرش عادت به زدن داره وگرنه تو نامزدی همچین اتفاقی نمی‌افتاد 

شما هم شک ندارم شوخی ... میزنی همسرتو و اگه جدی بزنی میبینی اونم واکنش نشون میده 

خب از کوره در رفت میزد تو گوش داداشش که شروع کننده هست یا به داداشش تذکر میداد

مرد عصبانی احمقه 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم احمق نیست اتفاقا حواسش هست داره که غلطی می‌کنه اگه احمق بود و واقعا عصبی بود داداشش و میزد

با این ها بحث نکن اگه الان تاپیک راجع به این بود که چرا قاضی زن نداریم میگفتن زن احساسیه ولی مرد منطقی اما الان موقعیت عوض شده پس مرد بنده احساسات و حماقته و خانم باید حواسش باشه 

کلا تو هر چیزی خانم باید حواسش باشه تا آقایون در حین زن ستیزی و بازی کردن نقش ارباب هاشون با مشکل رو به رو نشن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

حالا این بدبختو محکوم کردین 

ماجرای دیشب منم قضاوت کنین خانم های قاضی😂😂

سر ی چیز مسخره من گیر دادم ی ربع هی حرف زدم بالاسری اون خوابیده بود هی صورتشو فشار میدادم میگفتم جواب بده آقا این احمقم اصلا جواب نمی‌داد تا من گریم گرفت دستمو گرفتم تو صورتم گریه میکردم آروم گفتم ک س کش ..‌اینو میگی انگار برق گرفتنش بلند شد نشست دوتا زد تو سرم🤣🤣🤣🤣🤣

من اصلا بی تربیت نیستم دفعه اولم بود بخدا...

با این ها بحث نکن اگه الان تاپیک راجع به این بود که چرا قاضی زن نداریم میگفتن زن احساسیه ولی مرد منط ...

واقعا همین طرز فکرهاست که کاری کرده توی جامعه ما زن هر روز شان و منزلتش پایین بیاد 

واقعا نمی‌دونم از کودکی چی تو گوش اینجور افراد میخونن که وقتی بزرگ هم میشن و میتونن با عقل بسنجند باز هم طرز فکرشون عوض نمیشه

وایییی🤣🤣🤣🤣واکنشش چی بود؟؟؟

هیچی دیگه دودست پلوخوری آکبند برداشت ببره بندازه دیگه گرفتم ازش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نمیدونم چرا تو ۱۰ دیقه یهو انقد جنی شدیم ما ...

بعد دیگه عصر امروز اومد خونه چند باری اومد بغلم کنه چند بار اومد سمتم چنان دادی زدم دیگه دپرس شد 😎😎😂😂

هیچی دیگه دودست پلوخوری آکبند برداشت ببره بندازه دیگه گرفتم ازش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نمیدونم چرا تو ۱۰ دیقه ...

پس ادامه دار بوده قضیه 🤣🤣🤣🤣

کار خوبی کردی سریع آشتی نکردی 

بزار بفهمه حداقل کارش زشت بوده

پس ادامه دار بوده قضیه 🤣🤣🤣🤣کار خوبی کردی سریع آشتی نکردی بزار بفهمه حداقل کارش زشت بوده

طی آخرین بغلی که داشت من پشتم بهش بود سر گاز بودم آقا این فهمید پریود شد انقد خورد تو برجکش انقد کیف کردم😍😍😍😂😂