الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی یه دختر جوان هست زیر 20 سال ، مقصر اول برادر شوهر هست که چطور جرات میکنه جلوی برادرش اینکارو بکنه نه خجالتی نه ترسی ، حالا اسی هم یه دختر جوان و بی تجربه هست نمیدونه بعضی از آقایون به زن داداششون هم چشم دارن ولی از همه بدتر سیلی هست که شوهرش زده تو صورتش دعا میکنم دستش چنان بشکنه که نتونه دیگه از این غلطا بکنه
حالا دیگه عصبانی شده بدبخت زد دیگه چنان بشکنه که علیل میشه میوفته تو خونه باید این بدبخت ترو خشکش کن ...
این اگر از الان سفت نگیر بیچاره میشه من جای اسی بودم میرفتم درخواست طلاق میدادم مهریم رو میذاشتم اجرا یه زهر چشم میگرفتم که دیگه از این گوها نخوره ، فردا سر یه بد شدن غذا دوباره سیلی میزنه کلا مرد جماعت باید چشمش بترسه
مقصر که هستی چون کسی متوجه ی بی منظور بودنت نمیشه با این رفتار
ولی ببخشیدا ولی خیلی احمقی بمونی با کسی که توی دوره نامزدی زده تو صورتت
اگر میخوای تو زندگی کتک خور بشی، زندگی تو باهاش ادامه بده
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀