2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82602 بازدید | 640 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه دختر جوان هست زیر 20 سال ، مقصر اول برادر شوهر هست که چطور جرات میکنه جلوی برادرش اینکارو بکنه نه خجالتی نه ترسی ، حالا اسی هم یه دختر جوان و بی تجربه هست نمیدونه بعضی از آقایون به زن داداششون هم چشم دارن ولی از همه بدتر سیلی هست که شوهرش زده تو صورتش دعا میکنم دستش چنان بشکنه که نتونه دیگه از این غلطا بکنه

آخه قضیه شما مثل دو تا بچه بود که با هم دعوا میکنن🤣🤣🤣

من تازه میخواستم اون تایم که میاد خونه بزنم بیرون که مادرم اومد خونمون یکم نشست رفت منم عین اسکلا پاشدم شام درست کردم🥹😁

اسی یه دختر جوان هست زیر 20 سال ، مقصر اول برادر شوهر هست که چطور جرات میکنه جلوی برادرش اینکارو بکن ...

حالا دیگه عصبانی شده بدبخت زد دیگه چنان بشکنه که علیل میشه میوفته تو خونه باید این بدبخت ترو خشکش کنه

حالا دیگه عصبانی شده بدبخت زد دیگه چنان بشکنه که علیل میشه میوفته تو خونه باید این بدبخت ترو خشکش کن ...

والا پسردایی من پاش شکست با اینکه به خانومش از گل کمتر نمیگه 

خانومش آورد گذاشت خونه داییم گفت نگهش دارید من نمیتونم

حالا دیگه عصبانی شده بدبخت زد دیگه چنان بشکنه که علیل میشه میوفته تو خونه باید این بدبخت ترو خشکش کن ...

این اگر از الان سفت نگیر بیچاره میشه من جای اسی بودم میرفتم درخواست طلاق میدادم مهریم رو میذاشتم اجرا یه زهر چشم میگرفتم که دیگه از این گوها نخوره ، فردا سر یه بد شدن غذا دوباره سیلی میزنه کلا مرد جماعت باید چشمش بترسه 

والا پسردایی من پاش شکست با اینکه به خانومش از گل کمتر نمیگه خانومش آورد گذاشت خونه داییم گفت نگهش د ...

عزمزمه اون شانس داره من همسرم چمشو عمل کرده بود لیزیک

مادرشوهرم اینا هر شب خونه ی ما شام بودن بعد خب این بدبخت نباید جای روشن می‌بود هی میگفتن برو اتاق درو ببند😂🤣

خب نامسلمان بلند شید برید خونتون دیگع

این اگر از الان سفت نگیر بیچاره میشه من جای اسی بودم میرفتم درخواست طلاق میدادم مهریم رو میذاشتم اجر ...

انقد زیاده روی هم درست نیس منطقی نگا کنی مقصر اصلی برادرشوهر بوده حالا با ی تذکر کار جمع میشد ولی خب نامردی کرده اونم ...

عزمزمه اون شانس داره من همسرم چمشو عمل کرده بود لیزیکمادرشوهرم اینا هر شب خونه ی ما شام بودن بعد خب ...

خب شما هم زیادی رو دادی بهشون 

من بودم مستقیم میگفتم همسرم اذیت میشه و من نمی‌دونم مریض داری کنم یا مهمان داری

مقصر که هستی چون کسی متوجه ی بی منظور بودنت نمیشه با این رفتار 

ولی ببخشیدا ولی خیلی احمقی بمونی با کسی که توی دوره نامزدی زده تو صورتت

اگر میخوای تو زندگی کتک خور بشی، زندگی تو باهاش ادامه بده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀