2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 83219 بازدید | 640 پست
چرا نباید بتونه خودشو کنترل کنه؟؟؟؟اگه نمیتونه خشم خودشو کنترل کنه باید بره روانپزشک چطور جلو داداشش ...

چند بار تذکر داده

مردا غیرت دارن رو این چیزا

پشمک نیستن که

بی دلیل که عصبی نشده

واکنششم در قبال تذکر و رفتار طرف قابل پیش بینی بود

چند بار تذکر دادهمردا غیرت دارن رو این چیزاپشمک نیستن کهبی دلیل که عصبی نشدهواکنششم در قبال تذکر و ر ...

شما میری تو خیابون و کسی بهت چیزی میگه شوهرت باید شما رو بزنه یا توبیخ کنه درسته؟؟؟

الان دیگه حتی حیوانات هم کتک نمیزنن چه برسه انسان 

چطوری آدم سر رو یه بالش بزاره با کسی که کتکش میزنه؟؟؟؟

واقعا منو شما فرهنگ و طرز فکر مون شبیه هم نیست 

بهتره بیشتر از این بحث نکنیم با هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مولا قسم دروغ میگی

والا من شوهرم از یه بازیگر تعریف کنه انقد میزنمش سیاه و کبود بشه حالا دیگه بخاد با نامحرم شوخی کنه یا به شوخی نامحرم پا بده خونش حلاله 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

شما میری تو خیابون و کسی بهت چیزی میگه شوهرت باید شما رو بزنه یا توبیخ کنه درسته؟؟؟الان دیگه حتی حیو ...

من انتظار دارم جوری که از شوهرم انتظار دارم باشه خودمم همونطور باشم

موافقم

والا من شوهرم از یه بازیگر تعریف کنه انقد میزنمش سیاه و کبود بشه حالا دیگه بخاد با نامحرم شوخی کنه ی ...

خب کار شما هم نرمال نیست 

البته تعریف کردن خیلی قضیش با شوخی فرق داره ولی اونم اگه شما واقعا طرفو میزنی خیلی اشتباهه

کار شما اشتباه بوده ولی چیزی از اشتباه بودن کار نامزدت کم نمیشه

اونایی که توی نامزدی خوش برخورد و نرمالن، بعد ازدواج تو زرد از اب در میان. دیگه اینی که از نامزدی دست روت بلند کرده قراره چی بشه

مث برادر یعنی احساس قلبی من وقتی ازدواج کردم برادر شوهرم کلاس سوم بود دیروز عقد کرد جوری حس خوشحالی ...

عزیزم شما برادر شوهرت کوچیکه مثل برادرته. برادر شوهر اسی احتمالا مرد گندس. و دوتا ادم بالغ حدومرز دارن. جاهارو عوض کن شما خواهر بزرگ داشته باشی دوست داری بیاد تو آغوش شوهرت ولو شه و شوهرت موشو نوازش کنه؟ مسلما نه دوست نداری . اسی هم برادرشوهرش باهاش شوخی کرده موهاشو میاد نوازش میکنه شوهر لسی هم از کوره دررفته

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اخه نگاه مردم به مذهبی هابدمیشه میگن اسمشون مذهبی ولی ازادند قصدتوهین ندلشتم اگه دلخورشدید شرمتده

طوبی جان ما از کلاس اول روی سفره بزرگ شدیم با این برادر شوهرم خانوادمون عشایری بودن مارو میداشتن خونه مادر بزرگی یا مثلا من داداشام و پسر عموم و بچه ها عمم تو ی خونه ای میذاشتن روستا درس بخونیم ی خواهر بزرگتر هم میذاشتن سر پرستمون ک بقولی غذا بامون درست کنه کفشا هم دیگ میوشیدیم

مثلا منتایم صب میبردم پسر عمم عصر

ایطوز بزرگ شدیم راحتم باش وگه ن خمس و زکات نماز روزه حجاب چادر حلال حرام رعایت میکنیم

حتی دایم بفهمه با برادر شوهرم یا همون پسر عمم راحتم خدا میدونه چکار میکنه اونا مذهبی اصللللل خیروووو

نظرت بام محترمه عزیزم درست میگی

خب کار شما هم نرمال نیست البته تعریف کردن خیلی قضیش با شوخی فرق داره ولی اونم اگه شما واقعا طرفو میز ...

ول کن بابا آدم خون به مغزش نمی‌رسه اون لحظه

البته زدن زن فرق می‌کنه 

به دور از شوخی آدم تو زندگی اشتباه می‌کنه و مبرا از گناه نیس مثل کار اسی

و قرار هم نیست هر بار بزنتش

دست مرد نباید به زدن عادت کنه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

تو نی نی سایت کارت زشته تو واقعیت باید بگیم شوهرت گوه خورد دست روت بلند کرد اونم سر یه شوخی ساده این الان اینجوری میکن دو صباح دیگه چیکارت میکن؟؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.