2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه عزیزم .اینطور فکر نکن .بدبین نیستم ، ولی از نظر قانون این شکلیه .درصورت ازدواج مرد ، حق طلا ...

حق طلاق سلب نمی شه

بند ب عقدنامه شرط ۱۲ خانم می تونه وکالت طلاقش رو اعمال کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

چون تا حالا بدی که ازش ما ندیدیم خیلی وقته هم تو سایت هستن

من کاربر، آری  

رو میشناسم مرد خوبیه 

یه حنیفیون هم داشتیم پسر خوبی بود فکر میکنم هر دو رفتن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من کاربر، آری رو میشناسم مرد خوبیه یه حنیفیون هم داشتیم پسر خوبی بود فکر میکنم هر دو رفتن

من حاضرم سر آقای نقی معمولی شرط ببندم که از اون دو تا خیلی سر تر و بهتره 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

من دو سال پیش ازدواج کردم آقا اونموقع هم نمیتونست حتی ۳۰ تا شو بده چه برسه ۱۱۴ تا

من تا حدودی حرف شما رو قبول دارم،قدیمیا میگفتن مهریه رو کی داده کی گرفته،ازقدیم بوده ولی مثل الان طلاقو مهریه نبود،اون دونفرم باهم ازدواج میکنن اولش فک نمیکنن ک اینجوری بشه،آقا قبول میکنه میرن ب مشگل میخورن،خب اگه قبول نکنه ک نمیتونه ازدواج کنه 

مرد دوتا حق خیلی مهم داره . یکی حق طلاق ، دومی تمکین .اگر مرد مشکل اعتیاد ، دست بزن شدید و ... نداشت ...

درسته  مرد حق طلاق داره، ولی همون‌طور که زن حق مهریه، حق شرط ضمن عقد، حق کار و حتی حق حضانت در شرایط خاص رو داره

قانون هیچ‌وقت یک‌طرفه نبوده، فقط بعضیا اون بخشی رو میخونن که به نفع خودشونه و بقیه‌ش رو نادیده می‌گیرن

در مورد تمکین هم جالبه بدونی که تمکین فقط یه امضا روی کاغذ نیست

زمانی معنا داره که مرد خودش وظایفش رو انجام بده  از تأمین مالی گرفته تا احترامو امنیت و رفتار درست.

اگه اون بخش‌ها رعایت نشه چیزی به اسم تمکین اجباری عملاً بی‌اعتبار میشه

در مورد مهریه هم بله ممکنه قسطی بشه اما این قسط‌بندی نتیجه ناتوانی مالیه نه لطف قانون.

و اگر مرد عمداً برای آزار زن قسطی پرداخت کنه یا از طلاق سوءاستفاده کنه خودش مرتکب سوءنیت میشه و قانون دقیقاً برای همین رفتارهاست که راه‌حل گذاشته

در کل قانون رو باید کامل دید نه انتخابی

حق وقتی ارزش داره که در کنارش مسئولیت هم انجام بشه وگرنه اسمش حق نیست فقط بهانه‌ست

مطمعنین؟ اینجا منو میشناسن توی تاپیک هام هست

شاید یکی دیگه بوده اشتباهش گرفتم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

حق طلاق سلب نمی شهبند ب عقدنامه شرط ۱۲ خانم می تونه وکالت طلاقش رو اعمال کنه

وقتی دادگاه حق ازدواج مجدد بده، دیگه اجازه ی زن لازم نیست

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
وقتی دادگاه حق ازدواج مجدد بده، دیگه اجازه ی زن لازم نیست

برو عقدنامت رو بخون

دستت میاد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

من تا حدودی حرف شما رو قبول دارم،قدیمیا میگفتن مهریه رو کی داده کی گرفته،ازقدیم بوده ولی مثل الان طل ...

بله دیگه آخرشم اگه کار به طلاق بکشه مجبور میکنن خانم ببخشه تا طلاق بدن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂