2777
2789

تمرکز تو از این موضوع بردار ، به کارهای دیگه بپرداز هر چقدر زوم کنی و غصه بخوری بیشتر اذیت میشی و از هدفت هم دور میشی. بی خیالش که باشی آروم تری و بالاخره هم به وقتش اتفاق میوفته البته خودت و شخصیتت رو ارتقاء بده و فعال باشد در اجتماع ولی نه به نیت ازدواج ، به نیت رشد شخصی و یهو این وسط می‌بینی کیس مورد پسندت هم پیدا میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خسته شدم انقدر تاپیک اینطوری خوندم فکر و ذکرشون شده شوهر شوهر شوهر ای ریدم تو شوهر بابا هر انسا ...

دیگ به دیگ میگه روت سیاه تایپیک های شوهرم میخوامت ام دیدم🤣🤣🤣

عزیزم سعی کن تواجتماع باشی کار دانشگاه کتابخونه نمیدونم هرجا ک جلوچشم باشی😅مطمعنننن باش اونی ک مال توعه میاد ب وقتش

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

من خواستگارم قدش 167 بود و هیکلی و تپل

خونه داشت. ولی ماشین و موتور اصلا نداشت

شغلشم کارگر کارخونه بود یه حقوق خیلی معمولی 

آدم خیلی مقید بود نماز خون و مومن

بهش جواب مثبت دادم الان 10 ساله از زندگیمون میگذره و خیای دوستش دارم.همون اول ازدواج یه تیکه از طلاهامو فروختم و موتور خریدیم. باهم شروع به کار کردیم و 2 سال پیش هم یه ساینا خریدیم. 28 سالمه 

الان اگه همین مورد برای شما بیاد خواستگاری قبولش نمیکنید. میگید نه قدش فلانه. نه به من گفت من آدم مذهبی ای هستم و حجاب خانمم برام مهمه  و هزار تا مسئله ریز و درشت بی مورد. خب همین میشه که موندید گوشه خونه مامان باباتون

آدم حرصش میگیرهههههههههه

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

درست اما میتونی سر خودت رو گرم کنی که همچین احساسی نداشته باشی چی بگم من

نه نمیشه میگم هرکس جای کسی نیست درک کنه

آخه من ۱۷ سالم که نیست اینجوری میگین بعضی هاتون دارم میرم ۲۵ 

بخدا خسته شدم انقدر تاپیک اینطوری خوندم فکر و ذکرشون شده شوهر شوهر شوهر ای ریدم تو شوهر بابا هر انسا ...

بنظر من اتفاقا طرز فکر شما ضعیفه . هرکی دلش ازدواج بخواد دلیل بر این نیست که تنها هدفش شوهر کردنه. بلکه صرفا از روی نیازه و این نیاز هم خدا در درون هر انسانی قرار داده که اساسی ترین نیاز ها ، نیازهای عاطفی و جن.سی هستن الان شما مسئول تأمین کردن این نیاز ها هستی؟ درسته که تو زندگی نباید بی هدف بود اما تنهایی زندگی کردن هم زندگی یکنواخت و بی‌روحی میشه هر انسانی تو یه دوره ای از زندگیش نیاز به یه همدم داره زمان هر کسی هم فرق داره با دیگران. . دقت داشته باش ما انسانیم تنهایی فقط مخلص خداست

من خواستگارم قدش 167 بود و هیکلی و تپلخونه داشت. ولی ماشین و موتور اصلا نداشتشغلشم کارگر کارخونه بود ...

وا چه وضع صحبت کردن مگه شوهرتون کوتوله است اینجور میگین قبولش نمیکردین چقدر حق به جانب هستین 

یعنی چی موندی گوشه خونه پدر مادر 

یعنی چی مذهبی مد کردین بقیه مکه کافرن