2777
2789
حتما خواهر برادر کوچیکتر چند تا داره اذیتش کردن تا بزرگ شدن اشکال نداره در گذر زمان تغییری میکنه ان ...

نه یه خواهر داشته یه سال ازش بزرگتر بوده بعد این خواهره هرکار بدی که میکرده میترسیده این داداشه گردن میگرفته از باباعه کتک‌میخورده بابا عه هم دختر نمیزنه فقط پسررو میزده الان داداش کوچیک داره همش دعواش میکنه کلا عصبی میشه بخاطرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یه خواهر داشته یه سال ازش بزرگتر بوده بعد این خواهره هرکار بدی که میکرده میترسیده این داداشه گردن ...

پس سر همونه یه مدت باید آرامش شدید داشته باشه من درک میکنم بچه کوچیک واقعا میتونه عذاب بده آدمو

در جریان تاپیکات هستم‌ خاستگار تو از نظر من واقعا بی پول نیست قیافش هم بدلم بشینه کافیه

وای همه منو شناختن دیگه 😅

چرا بی پول نیست از نظرت ؟

قیافش بد نیست قدش کوتاهه حتی یه ذره هم بیشتر از من نیست 

پس سر همونه یه مدت باید آرامش شدید داشته باشه من درک میکنم بچه کوچیک واقعا میتونه عذاب بده آدمو

بابا اصلا خیلی بد اخلاقه میگم تو تربیت دخالت نکن مامان داره بابا داره باز میگه نهه اونا خوب تربیت نمیکنن داره به اون یکی زور میگه

وای همه منو شناختن دیگه 😅چرا بی پول نیست از نظرت ؟قیافش بد نیست قدش کوتاهه حتی یه ذره هم بیشتر از م ...

میدونی چرا تو رو یادم مونده چون مادرت مثل مادر من‌ سمه

خب گفتی میانگین حقوقش ۲۴ تا ۳۰ هست از نطر من کم نیست خیلی ها خانواده هم هستند حقوقشون در حد هم  ۱۵ و ۲۰ تمن هست 

ماشین داره و قرار نیست اجاره هم‌ بدید 

قدش اذیتت میکنه؟ 

دختر ترک
میدونی چرا تو رو یادم مونده چون مادرت مثل مادر من‌ سمهخب گفتی میانگین حقوقش ۲۴ تا ۳۰ هست از نطر من ک ...

ای بابا عزیزم 😓

چند سالته 

این مقدار درآمد برای یه مرد خیلی کمه 

همم قرار نیست تا آخر عمر خونه باباش بمونم که 

بالاخره باید خونه بخره 

آره قدش ناراحتم میکنه 

ای بابا عزیزم 😓چند سالته این مقدار درآمد برای یه مرد خیلی کمه همم قرار نیست تا آخر عمر خونه باباش ب ...

۲۷ سالمه 

شاید هم چون من خیلی بی پولی دارم می کشم این درآمد رو خوب میدونم ولی باز اطرافیانمون که تازه ازدواج کردن میبینم درآمد پسره در همین حده و اجاره هم‌ میدن 

درک‌میکنم خیلی سخته انتخاب 

دختر ترک
۲۷ سالمه شاید هم چون من خیلی بی پولی دارم می کشم این درآمد رو خوب میدونم ولی باز اطرافیانمون که تازه ...

اون تو شرکت خصوصی کار میکنه 

میگه تعدیل نیرو‌دارن 

من خیلی استرس میگیرم اینجور که یهو بیکار بشه 

اون تو شرکت خصوصی کار میکنه میگه تعدیل نیرو‌دارن من خیلی استرس میگیرم اینجور که یهو بیکار بشه

ولی خب چون مدرک و سابقه کار داره تعدیل هم کنن میتونه بره سراغ شرکت های دیگه 

دختر ترک
خب تو شرکت های دیگه باید از صفر و حقوق پایین شروع کنه اصلا از کجا معلوم کار بهش بدن

چی‌بگم نگرانی زیاد داری  ولی کسی هم که همه معیار ها رو باهم داشته باشه شاید سخت پیدا بشه

علاوه بر منطق که خیلی مهمه یه مقدار عشق هم بنظرم لازمه که آدم  بتونه روی نقص ها و اختلاف های کوچیک چشم پوشی کنه

دختر ترک