2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چی کار کنم بچم همش مریضه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 67 پست
باید از اول بچه رو بزاری با غذاش بازی کنه همونو بکنه دهنش همه جا رو کثیف کنه تا خوش غذا بشهشیر شب تو ...

غذا رو از اول زیر انداز مینداختم هر ریخت و پاشی دلش میخواست انجام میداد ولی در کل غذا خور نبود.هیچوقت همون شیر خشک رو هم بیشتر از ۵سی سی نخورد در صورتی که بچه هایی بودن از این کوچیکترقشنگ ۲۴۰سی سی رو میخوردن

چیزای مقوی مثل چی

گوشت بزار تو شیشه بپزه بهش بده

موز و لیمو پرتقال

شغلم و سوپ 

ابلیمو عسل 

بلدرچين توی سوپ

تخم بلدرچين 

تخم مرغ با روغن حیوونی کم 

چیزایی نمیخوره میکس کن قاطی سوپ و ماکارانی بده بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت بزار تو شیشه بپزه بهش بدهموز و لیمو پرتقالشغلم و سوپ ابلیمو عسل بلدرچين توی سوپتخم بلدرچين تخم ...

مرسی عزیزم چشم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

گوشت بزار تو شیشه بپزه بهش بدهموز و لیمو پرتقالشغلم و سوپ ابلیمو عسل بلدرچين توی سوپتخم بلدرچين تخم ...

گوشت رو چه جوری بزارم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

غذا رو از اول زیر انداز مینداختم هر ریخت و پاشی دلش میخواست انجام میداد ولی در کل غذا خور نبود.هیچوق ...

50 سی سی ؟

مولتی ویتامین تاثیر نداشت و نداره؟

من دخترم کم شیره خیلی تلاش کردم تا حجمش یکم نرمال کردم

50 سی سی ؟مولتی ویتامین تاثیر نداشت و نداره؟من دخترم کم شیره خیلی تلاش کردم تا حجمش یکم نرمال کردم

همون ۵درجه که رو شیشه شیر زده نمیدونم چند سی سی میشه.اره مولتی دائم میدادم.دیگه نمیدم سه سال و نیمشه خسته شدم

گوشت رو چه جوری بزارم؟

گوشت گوسفندی تیکه های کوچیک کن هویج و سیب زمینی کوچولو یکمی هم زعفرون و یه دونه سیر یا پیاز رنده شده کوچولو 

نصف استکان آب 

بزار تو شیشه سس درب فلزی

بزارش تا نصفه توی قابلمه آب زیرش روشن کن کم کم آب جوش میاد حواست باشه خشک نشه اب قابلمه 

میگن 2 ساعت ولی 3 4 ساعت بزار بپزه قشنگ عصاره گوشت دربیاد بهش بده بخوره 

حتی بلدرچين هم میتونی همین جوری بزاری بپزه دوساعته هم میپزه 

خیلی خیلی مقویه

همون ۵درجه که رو شیشه شیر زده نمیدونم چند سی سی میشه.اره مولتی دائم میدادم.دیگه نمیدم سه سال و نیمشه ...

آها میشه 150 سی سی 

مولتی و اهن همچنان بده اشتها بچه رو زیاد میکنه خیلی خوبه

من به توصیه متخصص اطفال هر سال شهریور  یا مهر 

برای دخترهام واکسن آنفولانزا میزنم،و اثرش دیدم

بچت خوب شد برو براش واکسن بزن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

گوشت گوسفندی تیکه های کوچیک کن هویج و سیب زمینی کوچولو یکمی هم زعفرون و یه دونه سیر یا پیاز رنده شده ...

مرسی عزیزم چ عالی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به توصیه متخصص اطفال هر سال شهریور یا مهر برای دخترهام واکسن آنفولانزا میزنم،و اثرش دیدمبچت خوب ...

دیگه مریض نمیشن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم چ عالی

اره خودت هم بارداری بخور جون بگیری 

مولتی ویتامین هم بهش بده 

گوشش هم احتمالا باد رفته توی گوشش یا آب رفته تو گوشش موقع حمام پنبه چرب کن با وازلین بزار تو گوشش