2777
2789
دقت کردین وقتی داستان زندگی روتعریف میکنن همیشه دختره خوشگل وقدبلند باخواستگارای فراوونه

اره مثل من 😎ولی با این تفاوت که کسی هنوز داستان زندگیه منو تعریف نکرده 🥸 یکی بیاد تعریف کنه بفهمن منم قد بلندو خوشکل و پولدارم و خاستگارای فراوون پولدار داشتم اهه

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی‌ میره جلوتر فیک بودن داستان بیشتر تو ذوق میزنه.تا صفحه ی دوم نزدیک باور کنما

باور نمیکنی نخون دوست عزیز

نمیدونم چرا ی نفر باید بیاد ب دورغ چیزی رو بگه

مگه پول میگیرن یا بیکارن! 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

اره مثل من 😎ولی با این تفاوت که کسی هنوز داستان زندگیه منو تعریف نکرده 🥸 یکی بیاد تعریف کنه بفهمن ...

فقط دخترای خیلی معمولی مثل من داستان زندگیشون روکسی تعریف نمیکنه😅

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
دقت کردین وقتی داستان زندگی روتعریف میکنن همیشه دختره خوشگل وقدبلند باخواستگارای فراوونه

ولی واقعا خوشگلع:) و بخدا ک دروغ نمیگم

ی چیزایی دس و پا شکسته فهمیدم فقط

خودمونیم ولی خیلی بد تعریف کردی😅

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

میدونم دروغ نمیگی چیزعجیب غریبی نگفتی که باورکردنش اینقدرسخت باشه

الان میخواد جدا بشه 

البته معلوم نیس خر بشه باز برگرده یا ن