مردهbutterfly مدیر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 عنوان شوهر دوستم دستشو شکوند و میخواد طلـاق بگیره داستان زندکیش | مشاهده متن کامل بحث + 55684 بازدید | 169 پست هستین بگم؟ گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱 دیروز | 23:22 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alista20 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 5190 برای خونه دار شدنت صلوات فرستادم عزیزم 🤲💋 ممنون عزیزم انشاالله عاقبت به خیربشی❤️ یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1353 الان میخواد جدا بشه البته معلوم نیس خر بشه باز برگرده یا ن بهش بگو اگه برگرده خودشو بدبخت کرده کنارش باش هواشو داشته باش و هر وقت خواست برگرده تمام بدی هایی که در حقش کردنو بهش بگو تا بسوزه و برنگرده هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
alista20 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 5190 الان میخواد جدا بشه البته معلوم نیس خر بشه باز برگرده یا ن بچه که نداره؟ یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 کجاش الان درس عبرت داشت!؟ب رضا شوهر نکنیم عایا!؟پنهون کاری در ازدباج غلطه اینو دیگه همهههه میدونن هم ... عزیزم باید طرفو شناخت دوستم کلا تو 3ماه. نامزد عقد عروسی! پسره کلا 3ماه نقاب زد گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1353 ممنون عزیزم انشاالله عاقبت به خیربشی❤️ قربونت برم همچنین 💋🌹 هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
mobi_na12 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 700 عزیزم باید طرفو شناخت دوستم کلا تو 3ماه. نامزد عقد عروسی! پسره کلا 3ماه نقاب زد پسره نقاب زد؟؟دختره مریضیشو نگفته پسره ی بار نامزد بوده خب خجالت کشیده دوباره بهم بزنهدوستت مقصره خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج🤓
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 بچه که نداره؟ نه دکترام گفتن تا جوونی میتونی بچه بیاری بعدش بخاطز بیماریت نمیتونیبنظر خودم رضا از بیماریش ک مطلع شده میخواد کاری کنه ک تموم بشه گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 پسره نقاب زد؟؟دختره مریضیشو نگفته پسره ی بار نامزد بوده خب خجالت کشیده دوباره بهم بزنهدوستت مقصره خش ... دوستم فردای نامزدی ب شوهرش میگه بیماره میتونست همون روز تموم کنه ن بگه مشکلی ندارم دوم اینکه شوهرش نمیگه بهش خودش میفهمهث اونممیگه اره نامزد داشتم گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 بهش بگو اگه برگرده خودشو بدبخت کرده کنارش باش هواشو داشته باش و هر وقت خواست برگرده تمام بدی هایی که ... اخع خونه باباشم جای نداره برا موندن گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1353 اخع خونه باباشم جای نداره برا موندن برای چی؟ هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 برای چی؟ باباش میگه مقصر تویی و حق نداری جدا بشی گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
مردهbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 677 خدا دوستتو شفا بده عزیزم.امیدوارم برنگرده به شوهرش مرسی گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1353 باباش میگه مقصر تویی و حق نداری جدا بشی پس از این باباهای بی درکه ای خدااااا هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫