2777
2789
عنوان

مطلقه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 77 پست
آره تازه من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و دوتا بچه دارمپس بچه داری کنی چی میگی از سختیش؟؟شما ک چند ساله بدو ...

عزیزم بدون بچه نیستم میفهمم 

ولی خب به سری چیزا تکراری نشده برات 

مثلا چند بار اوایل ازدواج با شوهرت رابطه داشتی و الان چند بار شده 

والا دوران طلاق افتضاااااح..میرم دنبال کارتا صابکارا بومیبرن مطلقم شاخکاشون تیزمیشه..واقعا ازدواج خیلی خوبه کاش شوهرم طلاقم نمیداد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوران طلاق افتضاااااح..میرم دنبال کارتا صابکارا بومیبرن مطلقم شاخکاشون تیزمیشه..واقعا ازدواج خی ...

عزیزم چرا باید بهشون بگی مطلقم ؟ 

بعدشم بفهمن مگه بعدش چی میگن بهت؟

خب عزیزم تو وقتی تو خونه شوهرت هم هستی هر روز با اون رابطه داری آیا باید بازم بگی شبیه کالایی؟

اون قضیه اش کاملا جدا س تو خونه شوهرت اون عزت احترام رو تو داری یک زندگی هرچند سختو داری و تا حدودی اون نیاز عاطفی هم بر طرف میشه

حالا بقیش دیگه من نرفتم توش که بگم ولی خیلی بهتره اینکه هر دفعه با یه نفر باشه  

عزیزم چرا باید بهشون بگی مطلقم ؟ بعدشم بفهمن مگه بعدش چی میگن بهت؟

خوشناسنامه میخوان ازم😢بعضیاشونم بعده ی مدت میفهمن شهرمونم کوچیکه همه همومیشناسن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

من متن و تاپیکاتو خوندم، برداشتی که داشتم از حرفات اینه که از رابطه با شخص شوهرت خسته شدی، ولی به تنوع رابطه ای که میتونی بعد طلاق داشته باشی غبطه میخوری. خب این یه انحراف جنسیه… پ.ورن میبینی؟

و اینکه علاقه داری لباسای متنوع بپوشی، مگه الان نمیپوشی؟

محرد بشی تو خونه مجردی غذا واسه خودت درست نمیکنی؟

بعد واسه ۵۰ سالگی به بعدت برنامه ات چیه؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
خوشناسنامه میخوان ازم😢بعضیاشونم بعده ی مدت میفهمن شهرمونم کوچیکه همه همومیشناسن

حالا اونا به جهنم. بعد طلاق خودت میل جنسی نداری ؟ چیکارش میکنی ؟ خب مجبوری بری پیش یکی که آدم حسابیه

عزیزم بدون بچه نیستم میفهمم ولی خب به سری چیزا تکراری نشده برات مثلا چند بار اوایل ازدواج با شوهرت ر ...

یعنی بچه هم داری؟؟؟

ببخشید اینو میگم تو تاپیکای قبلیت مثلا دوسال پیش گفتی عقدی با دوران دوستی و اینا گفتین ۵ساله متاهلی؟

چرا مگه میشه تکراری نشده باشه رابطه هم کم شده فقط اخر هفته ها ولی الان مثلا دعوامون شه ۱ساعت بعدش عادی هستیم اصلا انگار دیگه بعد چند سال زن و شوهر۲نفر نیستن یکی هستن‌.البته خستگی و غر زدن هم هست ولی وابستگی هم هست و به نظرم اینش از اوایل ازدواج بهتره.واسه تمیز کردنم من سخت نمیگیرم بچه ها دائم کثیف میکنم منم دو هفته یکبار با شوهرم جارو میزنیم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
دوستای مجردمو میبینم شاد و خوشحالن دلم میخواد مثل اونا باشم. خواهرت بعد طلاق چه مشکلاتی براش اومده م ...

یا خدا مطمئن باش با این فکر و مقایسه ات خودت و بدبخت می کنی همون دوستات حسرت زندگی تو رو دارن شک نکن

حالا اونا به جهنم. بعد طلاق خودت میل جنسی نداری ؟ چیکارش میکنی ؟ خب مجبوری بری پیش یکی که آدم حسابیه

چراااا اتفاقاخیلیم گرمم ولی سرکوب میکنم سرموبانمازخوندن وفیلم دیدن وبازی کردن سرگرم میکنم خاستگارم هیچییی ندارم .خاستگارازشهردیگه داشتم ولی مامانم مخالفت کرد دیگع هیچ😞

خب عزیزم اونا درست ولی چرا برای خودت سخت میگیری

خوچیکارکنم ؟