2777
2789
عنوان

مطلقه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 77 پست
والا من هر کی مطلقه دو رو برم دیدم همشون میرم صیغه مردای نمایشگاه دار و طلا فروش میشن بعد دو سه ماه ...

دقیقا همینطوریه 

به نظرم خودت جواب خودتو دادی 

بشین فکر کن زندگی آروم و بدون چالش خوبه یا نه اون مدلی با هزار تا مشکلات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه صرفا می‌خوام بدونم دنیای مطلقه ها چطوریه. حال میکنن باهاش یا نه

دختر داییم به خواست خودش جدا شد

شوهر خوبین داشت

الان خونه مجردی داره مستاجره.کار میکنه.کلی مسافرت میره و خوش میگذرونه،البته اینم بگم پدر مادرش بهش گیر نمیدن.بعضی وقتا حسرت میخورم دوس دارم منم مجرد بشم 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دقیقا همینطوریه به نظرم خودت جواب خودتو دادی بشین فکر کن زندگی آروم و بدون چالش خوبه یا نه اون مدلی ...

خب خوبه دیگه. هم پول دار میشن هم لذت میبرن از زندگی هم اینکه نیازشون برطرف میشه. :))

حالا شوخی کردم ولی در کل شوهر زیادی هم خوب نی

دختر خواهر شوهرم یه شوهر داشت مااااااااااه. سر یه مسئله مذخرف ازش جدا شد. الان بایکی ازدواج کرده فحاشه و دست به زن داره 

این کاراتون باعث میشه خدا قهرش بگیره. واقعا میگم 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

والا من هر کی مطلقه دو رو برم دیدم همشون میرم صیغه مردای نمایشگاه دار و طلا فروش میشن بعد دو سه ماه ...

عزمزم میرن حتما زن دوم میشن یا خودت گفتی دو سه ماه واسه رابطه چطور میتونن اینجوری زندگی کنن این اسمش زندگی ایا مثل یه کالا خودتو بهشون بدی که ساپورت کنن

عزمزم میرن حتما زن دوم میشن یا خودت گفتی دو سه ماه واسه رابطه چطور میتونن اینجوری زندگی کنن این اسمش ...

خب عزیزم تو وقتی تو خونه شوهرت هم هستی هر روز با اون رابطه داری آیا باید بازم بگی شبیه کالایی؟

آهان این خوبه

کلی لباسای خوشگل میپوشه.

در کل بدون دغدغه ی زندگی متاهلی داره خوش میگذرونه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

شم دوست داشتی شوهرت چون خسته میشه از خرج خونه و خرید کردن شما رو طلاق بده؟؟

زندگی سختی داره مجردی هم سختی های خودشو داره پس به این چیزا فک نکن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
میبینی چقدر خوبه

من 10 ساله ازدواج کردم.همه چی دارم تو زندگی ولی جدیدا اصلا از زندگی متاهلی خوشم نمیاد دوس دارم مجرد بشم مثل قبل خوش بگذرونم،دغدغه مادر شوهر و ایل و تبار شوهر و نداشته باشم.دوس دارم مثل قبل یه دختر شاد و خوش باشم

متاهلی خودت ؟

آره تازه من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و دوتا بچه دارم

پس بچه داری کنی چی میگی از سختیش؟؟شما ک چند ساله بدون بچه بودی راحت بودی

البته شرایطم رو دوست دارما ولی سختیشو کشیدم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖