2777
2789
واقعا دیگ می‌خوام خانواده ها در جریان بذارم و جدی باشم کاملا درست میگی به هیچ دردی نمیخوره

هر چه زودتر این کارو بکن چون به هر حال بحث یه عمر زندگیه تو که نمیتونی دستی دستی اینده خودتو تباه کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عقد کردیم ولی این راه کارو انجام میدم مرسی

حتما انجام بده خیلی تاثیر داره،من امتحانش کردم جو سازی کن مثلا یه لباسی که دوست داری بپوشه براش بگیر اینقدر جو سازی کن تا بره تو مغزش خیلی راحت میتونی فقط زبون باز باش نگاه به قیافه و هیکلشون نکن اینقدر از لحاظ عاطفی ضعیفن

تو دوران دوستی هم اینجوری بود؟؟ اینکه محدودت میکنه خیلی بده

تو دوران دوستی از نظر محدودیت خیلی بدتر بود 

قبل عقد بهش گفتم اگه ادامه بدی همه چیو بهم میزنم 

خیلی بهتر شد دوستیمون نمیذاشت خونه خالم برم چون پسر جوون داره 😕الان دیگ اصلا کار ندارع مثلا رو آرایش لباس اینا دیگ گیر نیست ولی مثلا می‌خوام یجا برم میگه تنها نرو بذار خودم می‌برمت 

باهاش صحبت کن فوری حرف طلاقو پیش نکش دلیل کارشو بپرس و بگو که با این رفتار و پوشش معذبی چون قبلا این ...

خب منم دوست ندارم فعلا بدون هیچ تلاشی و کاری سریع بگم طلاق دلم میخواد با ی راهکاری جلو برم 

باهاش جدی حرف بزن بگو چقدر اذیتی و ممکنه به طلاق فکر کنی یا به یه بزرگتر بگو باهاش حرف بزنه اگه نشد من جات بودم جدا میشدم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌