2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه بچم دنیا میاد استرس دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 83 پست
ایشالا با بدنیا اومدن بچهده برابر بیشتر شه ثروتت گلم🌸🩷🩷🩷پس اصلا نگران نباشبیمارستان خصوصی مثلا ا ...

قربونت برم عزیزم خدا اندازه دلت بهت بده

نه بیمارستان دولتی نمیرم من چون اولین بارداریمه یکم استرس دارم انشالله این روزام بگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا منم یه زایمان داشتم اصلا نترسیدم تازه بهم میگفتن دیر بچه دار شدی ریسک طبیعی بالاست حالا چه ط ...

از طبیعی وحشت دارم😱 دعام کن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

درسته منم مثل خودتم ترسوام ولی نمیشه که تخم بزاریم 😁یا نباید باردار بشیم یا یکجوری باید بدنیا بیاری ...

روزی که میخواستم زایمان کنم یه دختری کنار تخت من بود مثل ابر بهار اشک میریخت.مادرش مبگفت ببین این خانوم استرس نداره.منو میگفت.گفتم دیگه بچه باید یه جوری بیرون بیاد دیگه حالا استرس داشته باشم چیزی عوض نمیشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عشقم خصوصی دست خودتهمن فک کردم دولتی قراره برینگران نباش پس اصلا

نه بیمارستان خصوصی رفتم گفتم سزارین میخوام گفتن بیخود میکنی.مگه اینکه دکترت نامه بده بیاری برامون

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ترس برای کسی هست ک آگاهی نداره الان کلی کلاس آنلاین هست برای مادرها درمورد بارداری و زایماندیگه ترس ...

خب من اولین بارمه مادر میشم.هرجورم باشه هرچقدم آگاه باشم بازم استرس طبیعیه

درسته منم مثل خودتم ترسوام ولی نمیشه که تخم بزاریم 😁یا نباید باردار بشیم یا یکجوری باید بدنیا بیاری ...

کاش میشد تخم میزاشتیم😭😭

دکترم خیلی عالی و خوبه.کارش معروفه حتی اگه لگنمم مناسب طبیعی باشه من نمیرم طبیعی.ولی دکترم یکم ناز م ...

بیمارستان خصوصی مگه نیستی؟؟؟

خب پول بیمارستان خصوصی میدی

مرض داره ادم مگه منت بکشه طبیعی نکن سزارین🤣🤣

خب طبیعی میخواستی ک میرفتی دولتی

چرا داری پس پول خصوصی میدی

اکثریت پول خصوصی میدن به خاطر سزارین!!

تازه همونم خیلیا میگن از پس هزینه اش برنمیایم

با پول کمتر زیر میزی میدیم دکتر 

هزینه یک سوم شه سزارین کنیم ولی دولتی!!

برو رک و مستقیم بگو ایشالا برنامه زایمانم کی میوفته؟کی مشخص میشه چون هدفم سزارینه

گفت سزارین نمیکنم

به سلامت

یه پزشک زنان دیگ توی بیمارستات خصوصی

از خدا خواسته زایمان میکنه برات🌸🩷🩷🩷

بعدم استرس عمل رو نداشته باش 

من زیاد فیلماشو میبینم

یا مادر خودم اصلا سزارین کرد

یا دختر خالم همین چند وقت پیش

تا به خودت بجنبی بچه رو دراوردن😁😁😁😁😁

دختر خالمم میگفت

من اصلا داشتم با دکتر حرف میزدم ک میگفت اسمشو چی میذاری

یهو دیدم صدا گریه بچه درومد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من یبار بهش گفتم‌ گفت یکم صبر کن اون موقع بهت میگم😁ولی هر بار تاکید میکنم نی نی کی دنیا میاد انشالل ...

آره منم گفتم گفتش به وقتش میگم.برا من ماه بعده.آذر

قربونت برم عزیزم خدا اندازه دلت بهت بدهنه بیمارستان دولتی نمیرم من چون اولین بارداریمه یکم استرس دار ...

شاید حمله کنن بهم

ولی مثبت ترین کار زندگیت رو کردی 😄

چون تفاوتش بسیار زیاده....

منتها توی سایت یسری میگن ن اینطور نیست

به سلامت در اغوشت بگیریش قشنگم💋😍😍🩷🩷🩷

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از طبیعی وحشت دارم😱 دعام کن

من ۱ ساعت پیاده روی میرفتم ۵ ۶دقیقه پرینه رو ماساژ میدادم زایمان راحت داشتم 

ولی سزارین اون ۲۴ ساعت بعد از عمل تکون نخوری میگن عوارضی نداره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیمارستان خصوصی مگه نیستی؟؟؟خب پول بیمارستان خصوصی میدیمرض داره ادم مگه منت بکشه طبیعی نکن سزارین🤣� ...

ممنون عزیزم.آرومم کردی .ولی یه سالی میشه قانون اومده به بیمارستان خصوصی هم اجازه زایمان طبیعی نمیدن مگه اینکه دکتر نامه بده و هر دکتری فقط مجوز داره در ماه چند تا سزارین انجام بده.بیشتر از چند تا اجازه نداره

بیمارستان خصوصی مگه نیستی؟؟؟خب پول بیمارستان خصوصی میدیمرض داره ادم مگه منت بکشه طبیعی نکن سزارین🤣� ...

ولی من برای طبیعی هم دولتی نمیرم از بس بی ادبن حالم بد شد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹