2777
2789
عنوان

یه ماه دیگه بچم دنیا میاد استرس دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 83 پست
وای منممن دی ماه دنیا میاااد دیگه این سری با دکترم اتمام حجت میکنم اگه قبول نکنه سزارین از الان برم ...

پول میخوان عزیزم

بده سزارین کنه

کاری نداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط دو جلسه شرکت کردم بقیشو نتونستم چون دانشجوام کلاسام شروع شدش.مگه ترس نداره زایمان؟

نه بابا منم یه زایمان داشتم اصلا نترسیدم تازه بهم میگفتن دیر بچه دار شدی ریسک طبیعی بالاست 

حالا چه طبیعی چه سزارین باید قوی باشی تو میخوای مادر بشی خوشگلم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه خصوصی سزارین.اگه دکترم کوتاه بیاد و راضی شه

عشقم خصوصی دست خودته

من فک کردم دولتی قراره بری

نگران نباش پس اصلا

وای منممن دی ماه دنیا میاااد دیگه این سری با دکترم اتمام حجت میکنم اگه قبول نکنه سزارین از الان برم ...

منم اینسری دیگه میخوام اتمام حجت کنم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نه فقط دو جلسه شرکت کردم بقیشو نتونستم چون دانشجوام کلاسام شروع شدش.مگه ترس نداره زایمان؟

ترس برای کسی هست ک آگاهی نداره 

الان کلی کلاس آنلاین هست برای مادرها درمورد بارداری و زایمان

دیگه ترس معنا نداره

پس نگران نباش حله

خب اونم یه نوع جراحیه دیگه،اولین تجربمه میترسم😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اصلا مادی مشکلی ندارم بخدا هر چقدر بخواد میدم اصلا دوست ندادم به طبیعی فکر کنم

ایشالا با بدنیا اومدن بچه

ده برابر بیشتر شه ثروتت گلم🌸🩷🩷🩷

پس اصلا نگران نباش

بیمارستان خصوصی مثلا انتخاب کنی

کلا دست خودته هیچکسم اجباری نمیکنه بیا طبیعی

دولتی چون رایگانه 

اصرار بر طبیعی هست

پول میگیرن قبول میکنن برا سزارین حتی اگه قبول نکرد میتونی از یه دکتر دیگه نوبت سزارین بگیری

آره دقیقا میخوام همین کارو کنم.فقط دعا کنید بچم زود دنیا نیاد که مجبور شم طبیعی بیارم

دکترای ایران ک گلمپول فقط میخوانباید پول بدی تا راحت زایمان کنییه دکتر خوب ولی برودکتر درست حسابی و ...

دکترم خیلی عالی و خوبه.کارش معروفه حتی اگه لگنمم مناسب طبیعی باشه من نمیرم طبیعی.ولی دکترم یکم ناز میکنه قبول کنه سزارین.چی بگم بهش؟بگم بیا بهت پول میدم منو عمل کن؟برنخوره بهش