2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همو دوست داشتیم، زیاد!! 

حدود ۱۴سال پیش یه شبِ پاییزی دعوتمون کردن جشن عقد!! خیلی احمقانه مادرش، شوهرش داد به یه لاتِ بی سروپا...

تمام لحظاتی که فیلمبرداری میکردم از مراسمشون، با چشماش می‌فهمیدم حالش بده ولی خب کاری ازم ساخته نبود...

بعد اون گمون نمیکردم زنده بمونم، خیلی سخت گذشت و حدود ۵۰ روز ۱۹ کیلو کم کردم، موهام ریخت و ... 

هرشب یه مسیر ۵ کیلومتری رو میرفتم میدویدم و عر میزدم!!

فقط باشگاه بودم و تمرین میکردم خسته بشم تا شاید بتونم بخوابم، زیر فشار شکمم پاره شد، نامرد با همسرش اومده بود عیادتم!!

بعد اون دیگه آگاهانه نخواستیم همو ببینیم!! بیشتر از ۱۴ سال گذشته که ندیدیم همو...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چرا من حس میکنم فقط عشقه به کسی ک میخاستم نرسیدمرف خاستگاری یکی دیگه ۱۰روز بامن کات کرده بود

خانواده 

پول 

اینا هم مهمه 

خانوادش پیرم کردن

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
میشه بدونم چرا؟خودمو به آب و آتیش میکشم که بهش برسم چون فک میکنم همه چی عشقه

سه سال ازدواج کردم با خانوادش زندگی میکردیم خیلی اذیتم کردن با اینکه شوهرم پشتم بود ولی از پسشون برنیومد من با خانوادش کلا قطع ارتباط کردم تو این مدت پیر شدم موهام سفید شد خونه اجاره کردیم از یک طرف کار شوهرم جور نمیشد میخورد ب بن بست از یک طرف حرف مردم که چرا بچه دار نمیشین 

از اون طرف شوهرم منو محدود میکنه نمی‌ذاره تنهایی جایی برم یا زیاد تو فضای مجازی باشم 

مجردی آزاد بودم و شاد 

دارد کم کم افسرده میشم 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
سه سال ازدواج کردم با خانوادش زندگی میکردیم خیلی اذیتم کردن با اینکه شوهرم پشتم بود ولی از پسشون برن ...

الهی بگردم ایشالا مشکلاتت حل بشه🥲

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀