سواستفاده هاشو ازم کردو رفت..به مامانم گفت اجازه بده با دخترت باشم قصدم ازدواجه مادرمو برد جلوی مسجد جمکران قسم خورد که قصد سواستفاده ندارم و فقط نیتم ازدواجه... ازم سواستفاده کرد و رفت
برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤
🥲خوب چرا ی مقدار تغییر نمیکنیدست خودت نیست یا اینکه مثلا خودت نمیخوای
دست خودم نیست گلم
خیلی ساکت و اروممم
از اون ورم به هیچ عنوان نمیتونم احساساتمو نشون بدم
اعتماد به نفس ندارم چون ظاهرم افتضاحه...
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم
ولی من میدونم پشت این یه اکانت یه قلب مهربون و از طرفی یه فیس خیلی خیلی زیباست مطمئنم
فدات بشم من دختر مهربون 🫂❤️
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔