2777
2789
عنوان

امروز رفتم میوه فروشی بیاین ببینم زشت بود کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 61 پست
چه زشتی منم مثل شما اندازه نیازم برمیدارم

برنامه ریزی کردم، یکم از بودجم موند، اونم دیگه اگه کم بیارم در طول هفته میرم میگیرم

ولی واقعا اصلا قیمت هم نمیپرسم، هرچی لازم دارم اون اندازه که میخوام برمیدارم. حالا شوهرم فک میکنه باید حتما ۳ ۴کیلو سیب زمینی و ۳ ۴ کیلو گوجه باهم برداری

منم همینطوری خرید می‌کنم چرا زشت باشه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ریزی کردم، یکم از بودجم موند، اونم دیگه اگه کم بیارم در طول هفته میرم میگیرمولی واقعا اصلا قی ...

نه اتفاقا کار درستی می‌کنی ...قحطی که نیومده همه چی تازه تازه بردار 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من همیشه از میوه فروشی محلمون میخرم گرون میشه یه کیلو انگور یه کیلو سیب نیم کیلو پیاز شد ۱میلیون نم ...

خیلی گرونه، سوپری همیشه اینطوری گرون میده

من خیار و گوجه و سیب زمینی و انار و سیب و .... از هرکدوم حداقل یه کیلو برداشتم شد ۵۵۰

خیلی گرونه، سوپری همیشه اینطوری گرون میدهمن خیار و گوجه و سیب زمینی و انار و سیب و .... از هرکدوم حد ...

تره بار ازمون خیلی دوره دیگه مجبورم بخرم 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خیلی زیاد شده انگار

آره خب توقع نداشتم میوه های منطقه خودمون برای خود ما اینقدر بشه از نظر شما کمه ینی؟!

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
آره خب توقع نداشتم میوه های منطقه خودمون برای خود ما اینقدر بشه از نظر شما کمه ینی؟!

چی کمه؟یه تومن واسه دو کیلو میوه؟!خیلی پولش زیاد شده البته خب بستگی به شهرو منطقه داره نمیدونم

اسی چراخرج رودست گرفتی پیر میشی جات بودم ازاون پول شوهرت ماهیانه می گرفتم وعطاش روبه لقاش می بخشیدم

میدونم. ولی شوهرم به هیچ عنوان مدیریت بلد نیست،  هیچ پس اندازی نداشتیم

تمام درآمد رو خرج میکنه هیچی نمیذاره

مگه چقد میشه از خرج خونه پس انداز کرد یا ماهیانه گرفت

دیگه درامدش رو کامل به کارت من میزنه، اقساط و خرج خونه و ماهیانه. ام حتی به عهده خودمه