2777
2789
عنوان

امروز رفتم میوه فروشی بیاین ببینم زشت بود کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 61 پست

نه عزیزم چرا زشت باشه،اولا که تازه تازه میخری،دوما که اسراف نمیکنی،سوما که مثل اروپایی‌ها و مدرن ها خرید میکنی

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

اصلا زشت نیس بخدا کارخوب میکنی

یه بازار سبزی و میوه هست هردفعه میرم بادمجون ای دلمه ای رو میدیدم میومدن نصفشو میخریدن یبار پرسیدم چرا بادمجون آرا نصف میکنی گف روغن به این گرونه اندازه مصرف یه وعده میبرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اینجوری خوبه.خراب هم نمیشن.همسر منم زیاد میخره میگم کم بخر میگه نه زشته من نمیتونم بگم ۱کیلو بده باید بالای ۳کیلو باشه😑

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من خودم هر بار میخرم دوتا فلفل دلمه ۳ تا هویج چون نمیمونه زود خراب میشه نهایت یک هفته سالم بمونه تو یخچال

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اتفاقا اینجوری خوبه.خراب هم نمیشن.همسر منم زیاد میخره میگم کم بخر میگه نه زشته من نمیتونم بگم ۱کیلو ...

شوهرم نم همینطور تموم بار خرید من 4 کیلو بود اون فقط 4 کیلو از یه نوع چیزایی بود که خرید میکرد

ایرانی جماعت فکر میکنه اسراف کردن یعنی لاکچری بودندرصورتی که خارج از کشور برای مصرف شخصی دونه ای میو ...

چون اونجا خیلی چیزاشون گرون تره تا تو ایران بعد اونجا طبیعیه زودتر خراب میشن نه مثل ایران که کلی سم و نگهدارنده میزنن که مدت زمانش بره بالاتر

تازه بخدا از میوه های هفته قبل مونده تو یخچال درحال خراب شدن

نه بابا کجا زشته ! منم همینجوری خرید می کنم 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اتفاقا اینجوری خوبه.خراب هم نمیشن.همسر منم زیاد میخره میگم کم بخر میگه نه زشته من نمیتونم بگم ۱کیلو ...

همسر منم چون خجالت میکشه اینطوری بخره منو می‌فرسته دیگه

۷۰۰کارت می‌کشید برگشتنی میدیدم فقط گوجه و سیب زمینی و پیاز گرفته