sh_mn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1419 عنوان بنظرتون همچین پسری 49 بازدید | 6 پست بگید قصدش تفریح یعنی پسری که همزمان بخواد با دخترا مختلف تیک بزنه یا بره هرسری با یکیشون خونه مجردی و این چیزاو همچین پسری بگه بخاطر وسواسم زن نمیگیرم رو ازدواجم حساسم منظورش چیه ! یعنی دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده واسه ازدواج ! دیروز | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6993 یه همچین تاپیکی رو صبح هم دیدم، جوابم هنوز قبلیه، واقعا دوست دارم مغزشون رو کالبد شکافی کنم ببینم اینا دقیقا چطور فکر میکنن؟ شاید یه روز قسمت شد تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
404selenophile عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 541 از ته دلم امیدوارم اگه توبه نکنه و پشیمون نشه از کاراش و ترک نکنه ی زن لنگ خودش گیرش بیاد
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9560 آره و دخترایی ک توو نخشن و مدام بهش فکر میکنن رو نمیخواد چون از دخترای مغرور خوشش میاد ک بیوفته دنبالشون 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸
sh_mn مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1419 آره و دخترایی ک توو نخشن و مدام بهش فکر میکنن رو نمیخواد چون از دخترای مغرور خوشش میاد ک بیوفته دنبا ... یعنی از این دخترا ک بهش محل نمیدن؟ از اون مدل دخترا خوشش میاد همچین کسی؟
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 9560 یعنی از این دخترا ک بهش محل نمیدن؟ از اون مدل دخترا خوشش میاد همچین کسی؟ آره از دختری ک زود ب دست بیاد یا چراغ سبز بهش نشون میدن بیا منو بگیر خوشش نمیاد 💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸