2777
2789
عنوان

از شوهر چه انتظاراتی باید داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 19 پست
احترام محبت توجه حمایت عاطفی و مالی اخلاق خوب مسیولیت پذیری و خیلی چیزای دیگه حالا هرکدوم ازینا هم م ...

افرین منم همین محبت و توجه مهمه مثلا میاد خونه حواسش دیگه به من باشه یا میریم بیرون ارایش میکنم دوس دارم بهم بگه خوشگل شدی نگام میکنه ولی هیچی نمیگه یا میریم مهمونی دوس دارم همش کنار من باشه میره اونور میشه رومم نمیشه اینارو بهش بگم احساس میکنم زوری به درد نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین منم همین محبت و توجه مهمه مثلا میاد خونه حواسش دیگه به من باشه یا میریم بیرون ارایش میکنم دوس ...

همینارو بهش بگو هرچند ممکنه همسرت هرچقدرم همسر عالی باشه ولی شخصیتش اینطوری نباشه و براش راحت نباشه اینطور رفتار کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همینارو بهش بگو هرچند ممکنه همسرت هرچقدرم همسر عالی باشه ولی شخصیتش اینطوری نباشه و براش راحت نباشه ...

اگه بگم بعد انجام بده احساس میکنم داره فیلم بازی میکنه چیزی میخوام از ته دل باشه نه به زور من گیر کردم احساس کمبود محبت شدید دارم خستم از این زندگی تازه 7ماهه ازدواج کردم انگار 40 ساله متاهلم

شوهرم خودش از اوناست که حداقل دوماه یه بار مسافرت میریم اهل شیشه هم نیست من توجه میخوام محبت میخوام ...

خب اینا رو که نمیشه با دستورالعمل درخواست کرد کم کم و غیرمستقیم حالیش کن. با شوخی و خنده بگو نیاز به بغل دارم. ازش تعریف کن که تو رابطه عالیه ولی یه ایراد داره اصرار کرد چیه بگو فلان کارو بکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.