2777
2789
عزیزم ممنونم از شما.بله ادم‌ تاسف میخوره بعضیا فکر میکنندبقیه عقل ندارن مثل خودشونیا اینقدر دورغ گفت ...

متاسفم که دست از کارآگاه بازی بر نمی دارید و باز هم تاسف به خاطر اینکه هر چی تصورتونه حکم میکنید برام مهم نیست اگه دوست داری باز بمون من که گفتم با حرف های نابه جا تاپیک رو بهم نزنید اگر خیلی دوست داری من همون فامیلته چیه باشم اکی باش تو تاپیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم که دست از کارآگاه بازی بر نمی دارید و باز هم تاسف به خاطر اینکه هر چی تصورتونه حکم میکنید برا ...

من با تو نبودم

دارم با اون خانم محترم حرف میزنم..

میگن حرف بنداز زمین صاحبش برمیداره😅

ما تو فامیلیمون ازین ادما نداریم خودتو به ما نبند!

ریپلایم نکن ک نیام

بزمتون با اقایون بهم نزنم☺️

💕

عزیزم ممنونم از شما.بله ادم‌ تاسف میخوره بعضیا فکر میکنندبقیه عقل ندارن مثل خودشونیا اینقدر دورغ گفت ...

دنیای مجازیه، آدم گاهی در راستو دروغش میمونه، در هر حال اون چیزی که هیچوقت از خدا پوشیده نیست حقیقته، و همیشه بهترین قضاوت و حکم دهنده هست، برای استارتر هم فقط میتونم بگم انشالله هرچی به صلاحش هست پیش بیاد، آدم میمونه چی بگه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من با تو نبودمدارم با اون خانم محترم حرف میزنم..میگن حرف بنداز زمین صاحبش برمیداره😅ما تو فامیلیمون ...

وا حرفتو تو تاپیک من به من میزنی بعد میگی با اون خانومم 

با کدوم خانوم منظورت دختر عمومه ؟ اون طفلک شیش ماهه این سایت رو می شناسه نمی‌دونم شاید قبلاً هم بوده توش اما به من گفت نمی‌شناسم 

من گفتم بعضی سوالات رو میپرسم گفت چجوری و...با شمارش خواستیم کاربری بزنیم نشد .

فکر نمیکنم هم دروغ بگه چون ساده و صادقه درسته افسردگی نمی‌دونم به خاطر شرایط بچش یا شوهرش 

دنیای مجازیه، آدم گاهی در راستو دروغش میمونه، در هر حال اون چیزی که هیچوقت از خدا پوشیده نیست حقیقته ...

خدا لحظه ای مار به خودمون وا نگذاره.

بهضیا فکر میکنن چون مجازیه هرکاری کنند ایرادی نداره

واقعی ک نیست ..ولی یک عالم جلیل قدری میگفت

حتی جایی توی‌ مجازی کامنت میزارید

مثلا به دروغ میگین اره فلانی فامیلم اینو خرید خوب بود یا بد بود

یا ا فلانی شنیدم اینو گفت

گناهش برابر دورغ در فضای واقعی هست.

منم نمیخواستم به روش بیا م

کامنتم هست خیلی تاسف حوردم ناراحت شدم .

خوشحال شدم از صحبت با شما❤️

💕

من با تو نبودمدارم با اون خانم محترم حرف میزنم..میگن حرف بنداز زمین صاحبش برمیداره😅ما تو فامیلیمون ...

خانوم محترم من بزمی با هیچ آقایی ندارم 

نمیگم سفت و سخت پوشیدم اما هرگز غرورم به من اجازه نداده کلمه ای حتی با خواستگار های پرو پاقرصم جز رسمی صحبت کنم شما همین الان تو همین جا به بنده تهمت زدید حرفهای ناروا زدید بعد هم توهین میکنید بزمت ؟ 

امیدوارم خدا از تقصیرات شما بگذره 

من درسته مانتو می‌پوشم اما در حد معمول پوشش دارم اما خدا می دونه نه تو کارم نه تو رفتارم سعی میکنم مرتکب گناه نشم 

خدا لحظه ای مار به خودمون وا نگذاره.بهضیا فکر میکنن چون مجازیه هرکاری کنند ایرادی ندارهواقعی ک نیست ...

همینه که میگن شعر چهار هندو رو بخون ببین کدومشی 

وا حرفتو تو تاپیک من به من میزنی بعد میگی با اون خانومم با کدوم خانوم منظورت دختر عمومه ؟ اون طفلک ش ...

خیر با کاربر بانو‌ اناهید هستم!

دیگه حالا هول‌نشو اینقدر همش نزن.

ایقدر برام پیام نزار

حالم بده میشه باهات صجبت میکنم

اینم گزارش بزن بترکونن

اخرین کمکم بهت همینه..

پیام نده بهممم

💕

اگه هم منظورت این اقا هست 

مگه من خواستم بیان تو تاپیک .

اما من بابت برهم زدن تاپیک ناراحت شدم 

با تصور دیگری اومدید توهین کردید تهمت زدید آخرشم روایت فرستادید 

خیر با کاربر بانو‌ اناهید هستم!دیگه حالا هول‌نشو اینقدر همش نزن.ایقدر برام پیام نزارحالم بده میشه با ...

بنده شما رو به همون خدا واگذار میکنم که روایت میدید از اهل معرفتش 

تو بمان و تاپیک 

خیر با کاربر بانو‌ اناهید هستم!دیگه حالا هول‌نشو اینقدر همش نزن.ایقدر برام پیام نزارحالم بده میشه با ...

کاش بفهمی معنیش چیه 

این روایات و یه درصدشو عمل کنی