2777
2789

میخواید باور کنید نمیخوابدم سر سوزنی برای من مهم نیست شما چی فکر میکنید کارآگاه های محترم 

مهم پاسخ سوالم بود که فکر میکنم از اون آقا دریافت کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خجالت بکشم یا یک خانم متاهل ک میاد خودشو‌ مجرد جا میزنهمردا بهش پیشنهاد بدن؟

عزیزم از این بیشتر خودتو کوچیکه نکن که باعث برهم زدن تاپیک شب 

الان فکر میکنی اون آدمم؟  باشه بفرمایید 

ادب و احترام و عقل هم خوب چیزیه 

سن یه عدده مهم هست ولی یک سال زیاد ،اختلاف قابل توجهی نیست

میترسم خواستگار مناسب نیاد ولی نمی‌خوام هم از مواضعم کوتاه بیام اما واقعا نمی‌دونم چه کنم 

گاهی میگم آیا به خاطر بچه میخوای زودتر از دواج کنی یا فکر میکنی خواستگار بهتر نمیاد 

میدونید خیییلی سخت یکی به دلم می ه

اون قدر کارتون زشته که ارزش پاسخ نداده با این کاربری دختر عموم هم تاپیک میزنه

بله روش قدیمی، هرگز باور نمیکنم آدم جایی که برون ریزی های ذهنی داره رو با فامیل به اشتراک بذاره، حالا خواهر ندار تره، ولی دختر عمو نه، این روزا مردم میتونن با شماره یا ایمیلشون هرکاری می‌خوان کنن و محتاج بقیه نباشن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من خجالت بکشم یا یک خانم متاهل ک میاد خودشو‌ مجرد جا میزنهمردا بهش پیشنهاد بدن؟

عزیزم قسمت اول با شما بود که خبر دیدنم رو دادم

بقیش خطاب به یه خانم متاهل بود که تعهدش رو به بازی گرفته

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

البته بنده تک دخترم و ۴ تا برادر دارم که همه تحصیل کردن جز یکی که شغلتون آزاد و درآمد بالا دارن و همه متاهل 

اما باز هم فکر میکنم نوع نگاه دیگران با ازدواج 

تغییر می‌کنه 

بله روش قدیمی، هرگز باور نمیکنم آدم جایی که برون ریزی های ذهنی داره رو با فامیل به اشتراک بذاره، حال ...

والا بنده با اینکه کارمند هستم اصلا نمیتونم از ایمیلم استفاده کنم 

هر جور دوست داری فکر کن بگو فامیلی بگو من اون خانوم تو ذهنتم 

هر جور اعصابت راحت میشه 

اما لطفاً تو تاپیک دیگری که تصوراتتو میگی اختلال ایجاد نکن 

سن یه عدده مهم هست ولی یک سال زیاد ،اختلاف قابل توجهی نیست

بنده ۸ سال سابقه دارم و ۱۵ میگیرم با ارشد ،

درآمدم می‌دونم خیلی کمه که دیگری بابت درآمدم نیاد اما باز یه سری فکر کنم طمع کنم به همین 

بله روش قدیمی، هرگز باور نمیکنم آدم جایی که برون ریزی های ذهنی داره رو با فامیل به اشتراک بذاره، حال ...

دختر عموی من آشفته است و چند ماهه خونه پدرشه شوهرش بد نیست اما حس میکنم مشکلات دیگه دارن 

من کار ندارم با ایشون اما الان یک کتاب حافظ گرفتم تعبیر  هم داره اومدم دیدم تعبیر هایی که درآمده خط قرمز زده 

بچشم بیش فعالی داره 

عزیزم قسمت اول با شما بود که خبر دیدنم رو دادمبقیش خطاب به یه خانم متاهل بود که تعهدش رو به بازی گرف ...

عزیزم ممنونم از شما.

بله ادم‌ تاسف میخوره بعضیا فکر میکنند

بقیه عقل ندارن مثل خودشون

یا اینقدر دورغ گفتن ک فراموش کار شدن..

هیچ توجیهی نداره زن متاهل بیاد خودشو حتی 

برای اینکه عقده ای داره یا میخواد به زندکیش بیشتر دل بده

مجرد جلوه بده و مردها لاس بزنه!!!

حتی به شوخی و دروغ..

و به قول شما از شیوه های قدیمی استفاده کنه.

خدا زنای به ظاهر محجبه ای ک از درون بی حیا هستند

و د دنیا اخرت لعنت کنه ک هم بستر مردی هستن

ولی توی ذهن و دل و مجازی با بقیه 

💕